FOTO. O fostă concurentă de la ”Survivor” România, apariție incendiară pe OnlyFans. Artista s-a fotografiat în ipostaze inedite

24.12.2021, 20:59

O fostă concurentă de la ”Survivor” România și-a făcut cont pe OnlyFans. Artista a ținut să fie prima care să își anunțe fanii că o pot găsi pe platforma OnlyFans, ba chiar aceasta le-a oferit și un discount de 20% fanilor ei. Fotografiile au încins rețelele de socializare, iar ipostazele în care s-a fotografiat vedeta i-a suprins pe fanii acesteia.

După ce a încercat să câștige ”Survivor” România și ”The Challenge”, show-ul produs de MTV, o artistă își încearcă norocul pe platforma OnlyFans. Solista care a decis să își expună trupul pe platforma OnlyFans este Emy Alupei.

Emy Alupei a devenit cunoscută publicului larg în anul 2016, odată cu participarea la emisiunea ”X Factor”, de unde a fost eliminată în semifinale. Emy a continuat și a participat, în 2020, și la ”Survivor” România, unde nu a rezistat mult timp. De asemenea, tânăra a participat și la emisiunea „Bravo, ai stil! Celebrities” .

Artista și-a anunțat fanii că poate fi găsită și pe OnlyFans

Chiar dacă și-a obișnuit fanii cu atitudinea băiețoasă, artista și-a surprins fanii cu o nouă ipostază. Vedeta a preferat să fie ea cea care îi anunță pe fani că poate fi găsită și pe OnlyFans și să își arate latura feminină.

Fosta concurentă de la „Bravo, ai stil! Celebrities” și-a informat fanii că beneficiază de un discount de 20%, dacă intră pe platforma OnlyFans.

Emy Alupei a câștigat o sumă imensă de bani

Artista Emy Alupei este prima româncă ajunsă în finala show-ului The Challenge, unde a participat inițial alături de Emanuel Neagu. Partenerul ei a fost eliminat, iar artista a concurat alături de americanul Devin Walker. Cei doi s-au clasat pe locul trei, iar premiul de 1 milion de dolari a fost câștigat de Kaycee Clark, o fostă câștigătoare a show-ului Big Brother, și partenerul ei, C.T. Tamburello.

 Emy Alupei a ajuns în finala show-ului ”The Challenge” produs de MTV, s-a întors acasă cu 50.000 de dolari. Artista s-a clasat pe locul 3 alături de partenerul ei din finală, americanul Devin Walker.

 

 

citește și...