Cum a câștigat Emy Alupei primii bani. ”Vindeam rujuri în școală”

14.12.2021, 14:15
Cum a câștigat Emy Alupei primii bani. ”Vindeam rujuri în școală”
Cum a câștigat Emy Alupei primii bani. ”Vindeam rujuri în școală”

Cântăreața Emy Alupei a făcut dezvăluiri din viața sa în cadrul unui interviu. Aceasta a scos la iiveală detalii mai puțin știute, mărturisind și cum a câștigat primi săi bani. Se întâmpla încă de pe vremea când era la școală. ”Vindeam rujuri în școală”, a povestit aceasta. De asemenea, artista a vorbit ș despre viața sa sentimentală.

Emy Alupei a făcut parte din competiția ”Survivor România”, de la postul de televiziune Kanal D, iar ulterior a fost concurentă la emisiunea ”Bravo, ai stil! Celebrities”. De asemenea, aceasta a participat și la alte proiecte de televiziune.

Emy Alupei a acordat un interviu pentru emisiunea ”La Măruță”, de la postul de televiziune Pro TV, în cadrul căruia a făcut numeroase dezvăluiri despre viața sa.

Cum a câștigat Emy Alupei primii bani. ”Făceam pachete, trimiteam prin Galați, peste tot. Făceam bani, cinstit”

Artista a dezvăluit, printre altele, cum a făcut primii bani. “Vindeam rujuri în școală. Făceam pachete, trimiteam prin Galați, peste tot. Făceam bani, cinstit. Vindeam rujuri, lănțișoare”, a detaliat Emy Alupei.

La emisiunea respectivă, Emy Alupei a vorbit și despre viața sa sentimentală.

“Stau foarte prost. Nu am prieten. Nu mă plac băieții. Am 22, mai am șanse. Sunt și băiețoasă și dură… Mă duceam în baie la băieți pentru că mă consideram băiat… Am bătut un băiat, i-am rupt mâna. I-am zis că dacă se duce la directoare i-o rup și pe cealaltă. A zis că a căzut la fotbal”, a declarat Emy  Alupei.

Când a venit Emy Alupei acasă cu primul băiat

În urmă cu ceva timp, la emisiunea ”Teo Show”, de la Kanal D, mama lui Emy Alupei a scos la iveală amănunte mai puțin cunoscute despre acasta. Femia a dezvăluit că fiica ei a venit acasă cu un băiat, pentru prima oară, când avea 16 ani.

„De la 14 ani și jumătate a început să vorbească cu mine despre băieți. La 16 ani a venit cu primul băiat acasă”, a declarat mama lui Emy.

„Da, mama știa de el de la dirigintă. Diriginta ne-a turnat. Noi eram pe ascuns”, a spus Emy.

citește și...