Emy Alupei, eliminată de la ”Bravo, ai stil”. ”Mă doare sufletul”

09.11.2020, 11:47
Emy Alupei, eliminată de la ”Bravo, ai stil”. ”Mă doare sufletul”
my Alupei, eliminată de la ”Bravo, ai stil”. ”Mă doare sufletul”

Emy Alupei a fost eliminată de la concursul ”Bravo, ai stil! Celebrities”, de la postul de televiziune Kanal D.

Emy Alupei a făcut parte din competiția ”Survivor România”, iar  în ultima perioadă de timp a fost concurentă la emisiunea ”Bravo, ai stil! Celebrities”. Emy Alupei a fost elim,inată din competiția de stil de la postul de televiziune Kanal D. După îndelungi dezbateri, jurații de la emisiuneau decis în unanimitate că Emy Alupei să părăsească competiția stilului. “Mă doare sufletul pentru că am ieșit. Simțeam că fac parte din familia asta!”, a spus Emy Alupei.


Înainte de verdictul final, Maurice Munteanu a ținut să explice motivele care au stat la bază deciziei acestuia. “Este evident că în luarea deciziei din această seară am luat în calcul performanțele stilistice de-a lungul timpului, am făcut o medie între peformanțele de până în acest moment și, evident, ceea ce s-a întâmplat în seară această. Și, lăsând în urmă toate aceste lucruri, mă refer și la o anumită dinamică generală. Sper să nu existe resentimente, sper să nu o ia nimeni personal”, a spus acesta, citat de kanald.ro.

Ce mesaj a transmis Emy Alupei după eliminarea de la ”Bravo, ai stil! Celebrities@

După ce a părăsit competiția ”Bravo, ai stil! Celebrities”, Emy Alupei a transmis un mesaj pe contul său de Instagram.

Acesta a mărturisit că a fost pentru prima oară când a participat la un astfel de concurs și că a învățat foarte multe.

”Și am iesit! Mi-a fost greu … foarte greu, unii o vad floare la ureche cand de fapt nu e nici pe departe asa. Țin multe în mine chiar dacă mă vedeți transparentă. A fost o experiență foarte bună pentru mine. În primul rând a fost prima oară când am fost în cadrul unei emisiuni de genul ăsta si am învățat foarte multe. Poate n-am corpul perfect, caracterul perfect, dar cu toate astea ÎMI ASUM ! Îmi asum ce sunt, cine sunt! Atât a fost să fie parcursul meu în @bravoaistil și mulțumesc tuturor pentru oportunitate! Am plâns! Și nu mi-e rușine. Toți plângem, chiar dacă arătăm sau nu. Fiți mai buni și incercati sa intelegeti oamenii si dincolo de marele ECRAN”, este mesajul transmis de Emy Alupei, potrivit wowbiz.ro.

citește și...