O fostă concurentă de la ”Puterea Dragostei” a pus ochii pe George. ”Dacă vin în casă o să te îndrăgostești rău de mine”

02.10.2020, 11:40
O fostă concurentă de la ”Puterea Dragostei” a pus ochii pe George. ”Dacă vin în casă o să te îndrăgostești rău de mine”
O fostă concurentă de la ”Puterea Dragostei” a pus ochii pe George. ”Dacă vin în casă o să te îndrăgostești rău de mine”

O fostă concurentă de la emisiunea ”Puterea Dragostei” a pus ochii pe unul dinâtre băieții care participă în acest sezon la emisiunea de la postul de televiziune Kanal D.

Manuela, una dintre cele mai iubite foste concurente de la ”Puterea Dragostei”, a dezvăluit ce băiat din acest sezon al show-ului matrimonial  i-a atras atenția. Aceasta i-a transmis și un mesaj, relatează kanald.ro.

Este vorba despre George, cel care a făcut furori printre concurente încă din primele ediții ale emisiunii.

La show-ul matrimonial filmat în  Turcia, George a decis să formeze un cuplu cu Mona. Acum, după ce Mona a fost eliminată, iar relația ei cu George s-a terminat, concurentul este în continuare în căutarea sufletului pereche.

Manuela a recunoscut că îl cunoaște pe George și că sunt prieteni. Fosta concurentă  i-a transmis un mesaj pe rețelele de socializare.

“Nu m-aș îndrepta neapărat către nimeni, însă ceea ce trebuie să recunosc este faptul că, cel mai drăguț dintre cei de acolo mi se pare George. Îl cunosc pe Georgel, cum să nu? Cine nu îl cunoaște pe George? Suntem amici. Te pup, George. Vezi, fă-ți relație repede că dacă vin în casă o să te îndrăgostești rău de mine!”, a spus Manuela, fosta concurentă de la emisiunea ”Puterea Dragostei”.

Scandal între George și David de la ”Puterea Dragostei”

Conform wowbiz.ro, David, care a fost eliminat de la ”Puterea Dragostei”, susține că a primit mesaje de amenințare de la George. Potrivit wowbiz.ro, David susține că George i-a trimis mesaje în care e supărat că acesta a vorbit despre el.

”Nu încerca tu să mă ameninți cu faptul că “o să vorbim amândoi la ÎNTOARCERE MEA acasă”, pentru că surpriză, “acasă” e viața reală, iar în realitate există organe ale Statului abilitate să se ocupe de toți cei care amenință că fac, că dreg!! Și Aparatul de Stat al M.A.I. are o “brigadă ” formată din cel puțin 100k de cadre active, efectiv dornice să acționeze împotriva tuturor celor care vor să încalce legea! Sper că m-am făcut înțeles de data asta!!!”, i-a transmis David lui George, potrivit sursei menționate.

citește și...