George de la ‘Puterea dragostei’ nu vrea să mai audă de Mona. Mesajul dur pe care i l-a transmis fostei iubite

29.09.2020, 17:33
George de la 'Puterea dragostei' nu vrea să mai audă de Mona. Mesajul dur pe care i l-a transmis fostei iubite
George de la 'Puterea dragostei' nu vrea să mai audă de Mona. Mesajul dur pe care i l-a transmis fostei iubite

George de la ‘Puterea dragostei’ nu vrea să mai audă de Mona, fosta lui iubită! Tânăra de 28 de ani a părăsit competiția de la Kanal D în urmă cu mai bine de două săptămâni. La plecarea din casa ‘Puterea dragostei’, Mona a declarat că nu are de gând să se mai împace cu George.

Acum, George este pregătit să înceapă o altă relație în show-ul matrimonial și se pare că și-a îndreptat atenția spre Mădălina, de care s-a apropiat tot mai mult în ultima perioadă. De altfel, George a recunoscut că preferatele lui din casa ‘Puterea dragostei’ sunt Mădălina și Mariana.

George de la ‘Puterea dragostei’, hotărât să o uite pe Mona

George și Mona au format primul cuplu din casa ‘Puterea dragostei’, sezonul 3, însă relația lor nu a rezistat. Mona a preferat să părăsească competiția pentru a merge acasă la fiul ei.

Deși a suferit enorm după plecarea Monei, George a dezvăluit recent că vrea să o uite definitiv. Pe pagina personală de Instagram, tânărul le-a cerut fanilor să nu îl mai asocieze cu Mona. De asemenea, și tânăra le-a cerut același lucru prietenilor virtuali.

‘Dragilor, să știți că am văzut și eu interviul cu Mona la wowbiz, chiar acum. În urma rezumatului pe care mi l-am făcut și din care am extras ce era mai important, doresc ca toate fanpage-urile cu ea și cu mine să nu mă mai eticheteze deloc, să nu îmi mai trimiteți poze în privat cu ea și cu ce face și mai mult de atât, să nu mai existe pe buzele voastre în momentul când intru să fac live. Vă mulțumesc și vă îmbrățișez cu drag!’, a scris George pe contul său de Instagram.

Mădălina, certată de Cristina Mihaela în emisiune

Un nou concurent a intrat în casa ‘Puterea dragostei’ și a dorit să afle părerea Mădălinei despre el. Cristina Mihaela, prezentatoarea emisiunii, a fost deranjată de faptul că tânăra nu i-a răspuns lui Rareș.

‘Hai sa iti spun ceva, Mada! Nu crezi tu ca ar fi mai bine sa le spui tuturor baietilor care intra in casa ca inima ta apartine unui baiat si acela este George? Sa nu mai bata atatia baieti drumul pana la Istanbul degeaba! E simplu! Fii sincera!’, a fost replica Cristinei Mihaelei.

citește și...