George de la ‘Puterea dragostei’, conflict cu Andreea! A amenințat-o pe noua concurentă: ‘Eu pot să te dau în judecată, dacă este ceva nasol’

30.09.2020, 17:50
George de la 'Puterea dragostei', conflict cu Andreea! A amenințat-o pe noua concurentă: 'Eu pot să te dau în judecată, dacă este ceva nasol'
George de la 'Puterea dragostei', conflict cu Andreea! A amenințat-o pe noua concurentă: 'Eu pot să te dau în judecată, dacă este ceva nasol'

George de la ‘Puterea dragostei’ a avut un conflict deschis cu Andreea, noua concurentă a show-ului matrimonial. Fostul iubit al Monei a început un adevărat război Andreei, după ce aceasta s-a cuplat cu Seba.

Se pare că George a fost deranjat de faptul că tânăra s-a orientat rapid către Seba, după ce el a refuzat să formeze un cuplu cu ea. George de la ‘Puterea dragostei’ a mai precizat că nu o place pe Andreea, pentru că nu seamănă deloc cu fosta lui parteneră, Mona.

George nu o place deloc pe Andreea

George: Nu vrei să mă îndrept eu spre tine? Poate ai o șansă să mai stai două-trei săptămâni. Tu ești potrivită pentru oricine.
Andreea: Eu înțeleg că tu mă placi și nu poți să recunoști, dar treci odată peste!
George: Ți se pare că te compari măcar 1% cu Mona?

George: Eu mă bag în relația voastră. Și știi de ce mă bag? Pentru că sunteți doi falși! Amândoi ați jucat același joc de la început.

George: Andreea, pe tine te pot avea și când ești într-o relație și când ești singură, să știi. Ești o femeie prea slabă de cucerit pentru mine.

Andreea a spus că îl dă în judecată pe George

În plus, George a mărturisit că i-a făcut rău când a văzut-o pe Andreea în timp ce îl săruta pe Seba.

George: Am vomitat când am văzut că v-ați sărutat și m-a luat răul. În momentul în care am spus că am ceva despre tine de ce ai spus că este urât că aduc din afară în emisiune.

Andreea: Eu pot să te dau în judecată, dacă este ceva nasol.

Andreea, jignită de Akebono

Răfuială pe cinste între Akebono și noua concurentă de la ‘Puterea dragostei’, în ediția de marți, 22 septembrie! Akebono s-a luat de aspectul fizic al tinerei și a început să îi spună că are sânii mici, iar de aici a izbucnit un adevărat scandal. Andreea a fost atacată dur de iubitul Ayei, jignind-0 în repetate rânduri, fără rețineri. Între timp, Akebono a fost eliminat din competiție.

“Vreau sa vad cat push-up are! Am crezut că și-a băgat șosete. M-ai speriat când ai intrat. Am crezut că ești bolnavă”, a spus Akebono.

citește și...