O fostă concurentă de la ‘Chefi la cuțite’, snopită în bătaie în plină stradă! Tânăra s-a ales cu fața desfigurată

09.08.2020, 17:42
O fostă concurentă de la 'Chefi la cuțite', snopită în bătaie în plină stradă! Tânăra s-a ales cu fața desfigurată
O fostă concurentă de la 'Chefi la cuțite', snopită în bătaie în plină stradă! Tânăra s-a ales cu fața desfigurată

Amalia Bellantoni, fostă concurentă la emisiunea ‘Chefi la cuțite’, a fost snopită în bătaie în plină stradă. Italianca se află acum internată la spital, cu răni multiple la față și corp.

Femeia, care în trecut a participat la ‘Chefi la cuțite’, a fost bătută de două persoane, chiar în fața restaurantului pe care îl deține cu soțul său.

Cine a bătut-o

Aceasta a povestit că a fost atacată și nimeni nu i-a sărit în ajutor. Agresorii au acuzat-o că ‘prea se crede vedetă’.

Niște persoane, soț și soție, împreună cu alți vecini au dat cu mine de pământ. Nu știu cum se numesc, dar vin în vizită lângă noi. Că sunt prea vedetă. A început să mă tragă de păr și a sărit și soțul ei pe mine. M-au dat cu capul de pământ și au început să sară alți patru pe mine’, a declarat Amalia pentru Spynews.ro.

‘Sunt șocată, speriată și traumatizată. Nu credeam că mi se poate întâmpla așa ceva. Când femeia a început să mă tragă de păr a sărit și soțul ei pe mine. Doamne, m-au dat cu capul de pământ! Apoi au început să sară și alții pe mine! Este șocant’, a mai declarat Amalia pentru Wowbiz.

S-a făcut remarcată la ‘Chefi la cuțite’

Amalia Bellantoni a participat la ‘Chefi la cuțite’, în 2019. Românca este fostă stewardesă şi soţie de bucătar. Ea este căsătorită cu un bucătar sicilian, alături de care are doi copii. Cei doi dețin un restaurant în Capitală.

‘Actualmente fac de toate, de la mamă pentru cei 2 copii, manager împreună cu soțul, care are un restaurant. Soțul meu este bucătar și este numit de guvernul Siciliei ca ambasador al bucătăriei siciliene în România. În lume de fapt, dar reperzintă bucătătria siciliană în România.

Soțul meu pentru mine este capul familie noastre. Dar soțul meu fără mine nu ia decizii. Pentru că în Sicilia, oricât de mafiot ar fi sicilianul, fără mama lui nu face nimic. Iar eu sunt un fel de mamă. În Sicilia există matriarhatul ascuns în patriarhat’, mărturisea românca.

citește și...