Dezvăluiri din culisele ”Chefi la cuțite”. ”Mult timp nu ne mai sunam și nu ne mai vorbeam”

18.07.2020, 08:59
Dezvăluiri din culisele ”Chefi la cuțite”. ”Mult timp nu ne mai sunam și nu ne mai vorbeam”
Dezvăluiri din culisele ”Chefi la cuțite”. ”Mult timp nu ne mai sunam și nu ne mai vorbeam”

Chef Florin Dumitrescu a vorbit despre ce se întâmplă între el și colegii săi de la emisiunea ”Chefi la cuțite”, difuzată de postul de televiziune Antena 1.

Chef Florin Dumitrescu a mărturisit că au existat momente de tensiune între el și colegii săi de la ”Chefi la cuțite” – chef Sorin Bontea și chef Cătălin Scărlătescu, atunci când camerele s-au oprit.

”Au fost dăți când am început să uităm să mai facem diferența între show și realitate. Țin minte că s-a întâmplat la primele sezoane de ”Chefi la cuțite“ când între mine și Cătălin lucrurile deveneau foarte serioase și continuam să avem dispute și când camerele se opreau.

Mult timp nu ne mai sunam sau nu mai vorbeam, dar încet am învățat să nu o mai luăm atât de personal și încercăm, de la sezon la sezon, să rămânem prieteni și pe perioada battle-urilor, când competiția dintre noi e la cote maxime. Este greu, dar încercăm”, a dezvăluit chef Florin Dumitrescu pentru libertatea.ro.

Momentele care l-au impresionat cel mai mult

Chef Florin Dumitrescu a explicat și care au fost momentele din cadrul sezoanelor ”Chefi la cuțite” care l-au impresionat și pe care nu are cum să le uite.

””Chefi la cuțite“, din punctul meu de vedere, este emisiunea completă, care are tot ce îi trebuie unui proiect să funcționeze: comedie, dramă, acțiune, suspans, cele trei echipe, întotdeauna diferite, la care ajungi să ții foarte mult.

Momentele mele memorabile sunt câteva la care țin foarte mult. Din primul sezon, nu voi uita niciodată când am câștigat un battle în doar doi concurenți, cu tăieței cu pesmet și zahăr, sau în sezonul al doilea, când soția mea, Cristina, mi-a făcut mâncare de cartofi și nu am recunoscut farfuria, dar, totuși, Cătălin recunoscuse cârnații lui socru-meu…

Finala din sezonul al doilea, când am câștigat prima oară cu Voicu, prima finală în doi concurenți pe care am avut-o în sezonul al patrulea, finala câștigată cu Bogdan Vandici, momentul în care Sorin Bontea l-a luat pe Silviu Nedelea din echipa mea, cu ajutorul unei amulete…”, a mai spus juratul pentru sursa mai sus citată.

citește și...