O fostă concurentă de la ”Bravo, ai stil” se pregătește de căsătorie. ”Nu mi-a venit să cred că se întâmplă”

25.08.2020, 09:47
O fostă concurentă de la ”Bravo, ai stil” se pregătește de căsătorie. ”Nu mi-a venit să cred că se întâmplă”
O fostă concurentă de la ”Bravo, ai stil” se pregătește de căsătorie. ”Nu mi-a venit să cred că se întâmplă”

Marisa, fostă concurentă și una dintre căștigătoarele show-ului ”Bravo, ai stil!”, de la Kanal D, se pregătește de căsătorie. Vedeta este în culmea fericirii.

Marisa Paloma este câștigătoarea sezonului 2 de la emisiunea ”Bravo, ai stil!”, difuzată de postul de televiziune Kaal D. În finala de la acea vreme, Marisa s-a confruntat cu Adela Tecuceanu. După terminarea show-ului de stil, Marisa a avut o scurtă carieră în televiziune. Ulterior, aceasta a decis să-și facă propria afacere, având un salon de înfrumusețare.

Zilele acestea, Marisa a fost cerută în căsătorie de partenerul ei, Liviu, cu care formează un cuplu de trei ani. Brumneta a dat vestea pe o rețea de socializare, unde a postat o fotografie cu inelul de logodnă, dar și mai multe fotografii în care apare alături de cel care îi va deveni soț.

”Am spus DA”, a scris Marisa în dreptul imaginii în care își arată inelul de logodnă.

Luată total prin surprindere

Marisa a mărturisit, pe contul său de socializare, că gestul făcut de iubitul ei a luat-o prin surprindere.

”LOGODITĂĂĂ!!! ? FINALLY! ??Am așteptat momentul cu atât de multă iubire in suflet, încât chiar NU MI-A VENIT SA CRED ca se intampla! Emotionant. Stări peste stări, care per total au reușit sa ma blocheze complet in momentul in care am realizat ce se intampla. Abia acum realizez… și poate nici acum. Încă asimilez acest cumul de fericire nemaitraita pana acum.

Nu-mi venea sa cred când m-am trezit dimineața lângă el și am văzut ca port inelul de logodna. Chiar este una dintre cele mai MARI dorințe ale mele. Parca trăiesc un vis. Îl iubesc mult și am trecut prin la fel de multe împreuna. Tot ceea ce vedeți ca am realizat pana in momentul de fata este și datorită lui. Este cel care ma iubeste necondiționat, care ma susține și care îmi oferă cele mai tari idei și speranțe…

?Formez cea mai buna echipa cu el.
Și când ma gândesc ca el va fi cel căruia copilul meu ii va spune cândva “tata” îmi umple inima de fericire. Cuvintele sunt de prisos. A fost cea mai frumoasa și mai emoționantă zi din viața mea. Ii multumesc lui Dumnezeu pentru ca m-a ales pe mine și pentru ca a lăsat pe pământul asta și oameni atât de speciali”, a povestit Marisa. 

citește și...