Emisiunea ”Bravo, ai stil. Celebrities” revine cu noi ediții. Când va fi difuzată

20.08.2020, 10:34
Emisiunea ”Bravo, ai stil. Celebrities” revine cu noi ediții. Când va fi difuzată
Emisiunea ”Bravo, ai stil. Celebrities” revine cu noi ediții. Când va fi difuzată

După ce filmările au fost înrerupte pentru o bună bucată de timp din cauza pandemiei de coronavirus, emisiunea ”Bravo, ai stil! Celebrities” revine pe micile ecrane cu noi ediții.

Emisiunea „Bravo, ai stil! Celebrities” revine în casele telespectatorilor cu noi ediții, începând din 29 august, urmând că emisiunea să fie difuzată de miercuri până sâmbătă, de la 22:00.

Show-ul se va continua exact de la momentul la care își luase, pentru un timp, rămas bun de la public, din cauza pandemiei.

Ilinca Vandici, prezentatoarea show-ului, și jurații emisiunii, Raluca Bădulescu, Cătălin Botezatu și Maurice Munteanu, sunt gata să revină în fața publicului, cu forțe proaspete, iar concurentele sunt mai determinate că niciodată să demonstreze că merită titlul de cea mai stilată femeie din România.

Ce spune prezentatoarea Ilinca Vandici

Prezentatoarea emisiunii ”Bravo, ai stil! Celebrities”, Ilinca Vandici a făcut declarații după ce s-a anunțat că show-ul de stil revine pe micile ecrane cu noi ediții.

„Suntem foarte bucuroși să revenim în casele telespectatorilor, ne-a fost foarte dor de publicul nostru, de concurente, de echipa minunată de la ”Bravo, aistil! Celebrities”. Este clar că toamna aceasta se număra ținutele cele mai inspirate! Suntem plini de energie și gata să vă oferim un adevărat spectacol și cele mai interesante și utile sfaturi stilistice. Concurentele noastre sunt minunate și extrem de ambițioase, așadar se anunță o luptă plină de surprize!”, a declarat Ilinca Vandici, potrivit kanald.ro.

Ce vedete au rămas în competiție

Cele nouă concurente rămase în competiția stilistică de la „Bravo, ai stil! Celebrities” sunt: Deea Codrea, Oana Radu, Andreea Tonciu, Theo Rose, Alexandra Ungureanu, Cristina Șișcanu, Bianca Rus, Calina Dumitrescu și Raluca Tănase. Acestea își vor pune în continuare la bătaie creativitatea, cunoștințele în materie de stil, dar și cele mai bune argumente atunci când își vor compune și apoi prezenta ținutele în platoul „Bravo, ai stil! Celebrities”.

citește și...