Absolut şocant! Şarpe de doi metri se plimbă în voie printre cutiile de roşii de la Kaufland

24.08.2019, 11:02
Absolut şocant! Şarpe de doi metri se plimbă în voie printre cutiile de roşii de la Kaufland
FOTO: Biszok Attila-Zsolt

Şocant, dar adevărat! Un şarpe cu dimensiuni de aproape 2 metri s-a plimbat în voie pe cutiile de roşii dintr-un magazin Kaufland din România, spre şocul clienţilor.

Absolut şocant! Şarpe de doi metri se plimbă în voie printre cutiile de roşii de la Kaufland

Tot incidentul a avut loc la magazinul Kaufland Sfântul Gheorghe. Reptila s-a plimbat câteva minute bune în magazin, până când clienţii au sesizat şocaţi conducerea, notează ȘtiriTV.ro.

Reprezentanţii Kaufland au oferit şi primele declaraţii despre această situaţie neplăcută, pentru Tacataca.ro.

‘Da, este adevarat ca a fost gasit un sarpe in magazinul Kaufland Sfantu Gheorghe. S-au luat toate masurile necesare pentru igienizare. La aceasta ora nu stim daca sarpele a fost adus de cineva acolo, dar se fac cercetari in acest sens si cand vom avea un raspuns final il vom da publicitatii’, au declarat aceştia.

Redam şi comunicatul dat de Kaufland:

‘Situația din magazinul din Sfântu Gheorghe (Covasna) a fost remediată în jurul orei 15,00, la câteva minute după ce a fost semnalată.
Am retras pe loc marfa, am igienizat urgent zona și am restabilit toate standardele igienico-sanitare din magazin.

În urma primelor verificări, am aflat că șarpele ieșise din cutia cu smochine proaspete sosite din Turcia. La raion, legumele și fructele sunt plasate în cutiile în care vin de la furnizor.

Am retras imediat de la comercializare loturile de smochine proaspete din toate magazinele și am contactat furnizorul pentru explicații.
În acest moment, toate cutiile ce provin de la acest furnizor sunt controlate unu la unu, iar smochinele care se vor livra în magazine începând de mâine vor fi sigure.

Am demarat un control amănunțit pe întregul lanț furnizor – magazin. Vă asigurăm de toată implicarea echipelor noastre pentru afla cum s-a întâmplat așa ceva’. 

citește și...