O femeie s-a căsătorit cu pisica ei. ”Mireasa” se teme că va fi forțată să se despartă de animal. ”Prefer să trăiesc pe străzi decât să stau fără ea”

26.04.2022, 13:00

O mamă singură s-a căsătorit săptămâna trecută cu iubita ei pisică, temându-se că viitorii proprietari ar putea separa perechea, după ce a fost forțată să renunțe la o altă pisică și doi câini. „Sunt îngrozită să o pierd pe India. Refuz să mă despart de ea. Prefer să trăiesc pe străzi decât să stau fără ea”, a spus femeia. 

Mamă a doi copii, Deborah Hodge, în vârstă de 49 de ani, spune că proprietarii care nu permit animalele de companie pe proprietățile lor, au forțat-o deja să renunțe la o altă pisică și doi câini.

Ea s-a căsătorit cu India, pisica în vârstă de 5 ani,  în cadrul unei ceremonii restrânse, într-un  parc din sud-estul Londrei.

”Nu pot trăi fără pisica mea”

Deborah, o mamă singură șomeră din Sidcup, a îmbrăcat un smoking,  în timp ce India,pisica ei, purta un papion și o pelerină.

Deborah a spus: „Nu aveam nimic de pierdut și totul de câștigat, așa că m-am căsătorit cu pisica mea! Mi-am expus intenția că nu voi fi niciodată separată de animalul pe care îl ador. Nu pot trăi fără India. Ea este cu adevărat o senzație, este atât de prietenoasă și uimitoare”.

Femeia a fost  forțată să renunțe la pisica ei

Deborah susține că, la o proprietate anterioară, proprietarul ei a amenințat-o cu evacuarea dacă își păstrează cei doi husky, Siri și Starshine.

Ea s-a mutat în casa ei actuală în urmă cu cinci ani și a fost forțată să renunțe la pisica ei Jamal, despre care spune că „mi-a frânt absolut inima”.

„Animalele tale devin parte din familia ta și a fost absolut devastator să le iei rămas bun de la ei”, a explicat ea.

Deborah a reușit să-și implore actualul proprietar să permită o altă pisică, India s-a alăturat ei și celor doi copii ai săi în 2017.

Cu toate acestea, după ce și-a pierdut slujba pe 17 martie, se teme că va fi evacuată în curând.

Ea speră că astfel îi va convinge pe viitorii proprietari să nu o despartă de pisica ei.

Deborah a spus: „Sunt îngrozită să o pierd pe India. Refuz să mă despart de ea. Prefer să trăiesc pe străzi decât să stau fără ea.

Deși unii ar putea crede că este o idee stupidă, am vrut să pot să arăt fizic, ținând ceremonia în fața prietenilor mei, deși ei credeau că sunt nebună, că vorbesc foarte serios”.

citește și...