FOTO | O femeie din Marea Britanie s-a căsătorit cu un covor!

07.12.2019, 14:39
FOTO | O femeie din Marea Britanie s-a căsătorit cu un covor!
O femeie din Marea Britanie s-a căsătorit cu un covor

O femeie din Marea Britanie s-a căsătorit cu un covor. Mireasa l-a achiziționat pe proaspătul său soț în 2018 și a declarat că nu mai poate trăi fără el. 

Englezoaica Bekki Cocks adoră unul dintre covoarele din locuința sa și a luat o decizie uluitoare. Pentru că prietenii o tachinau spunându-i să se mărite cu acel covor, femeia chiar a făcut acest pas. 

O femeie din Marea Britanie s-a căsătorit cu un covor

„L-am cumpărat pe Mat acum un an şi am început să le spun tuturor cât de mult îl iubesc. Am ajuns să o iau în serios după ce prietenii mei au început să mă întrebe, în glumă, de ce nu mă căsătoresc cu el dacă îl iubesc atât de mult. Petrec foarte mult timp îngrijindu-l – îl curăţ şi îl aspir de două ori pe zi şi mă asigur că arată mereu cât se poate de bine. Nu pot să trăiesc fără el”, a declarat Bekki pentru The Sun. 

„În urmă cu câteva luni, unul dintre prietenii mei a spus că poate ar trebui să mă căsătoresc cu el şi am decis că o să fac asta. Sunt foarte fericită, abia aştept să petrec Crăciunul cu Mat”, a mai spus tânăra în vârstă de 26 de ani.   

Nunta a fost plătită de o firmă care produce soluții pentru curătarea covoarelor. 

„Când am auzit povestea lui Bekki am decis că trebuie să ne implicăm. Aşa că ne-am oferit să plătim nunta şi să-i oferim suficientă soluţie de curăţare încât să nu mai ducă lipsa vreodată”, a declarat un reprezentant al companiei.  

 

citește și...