O femeie, în vârstă de 93 de ani, a zburat, legată de aripa unui avion. “Am vrut să fac acest lucru pentru a-mi dovedi mie însămi că încă mai pot”

07.08.2022, 18:41

O bunică în vârstă de 93 de ani, care tocmai a terminat a cincea sa plimbare pe aripi în scop caritabil, a declarat că a fost inspirată să se lege de un avion de o reclamă la un baton de ciocolată de la televizor.  Femeia este la a cincea provocare de acest gen. “Am vrut să fac acest lucru pentru a-mi dovedi mie însămi că încă mai pot”

Betty Bromage, din Cheltenham, Gloucestershire, a efectuat joi o buclă completă legată de un avion deasupra aerodromului Rendcomb, în apropiere de Cirencester, pentru a strânge fonduri pentru organizația caritabilă Sue Ryder pentru îngrijiri paliative.

Bromage, care a acceptat provocarea de strângere de fonduri împreună cu echipa AeroSuperBatics, a declarat că ideea de a zbura în aer i-a venit prima dată când s-a uitat la o reclamă pentru un baton Cadbury’s Crunchie, relatează BBC.

“Am vrut să fac acest lucru pentru a-mi dovedi mie însămi că încă mai pot”

La vârsta mea nu pot alerga, așa că am căutat alte idei și m-am inspirat din reclama Crunchie wing-walking“.

Bromage, care are artrită la gât și un stimulator cardiac, strânge fonduri de la vârsta de 87 de ani și a strâns deja peste 23.000 de lire sterline pentru organizații caritabile locale.

“Cred că toți ar trebui să facem ceva bun”

Ea a decis să accepte cea mai recentă provocare pentru a strânge bani pentru Sue Ryder Leckhampton Court Hospice ca mulțumire pentru că a avut grijă de cumnata ei.

“Sue Ryder Leckhampton Court Hospice ajută atât de mulți oameni”, a spus ea. “Au avut grijă de cumnata mea și au fost atât de buni cu ea. Au avut grijă și de câțiva dintre prietenii mei de-a lungul anilor. Sunt o organizație caritabilă atât de autentică”.

Ea a adăugat că este “norocoasă” să aibă sprijinul familiei sale, în special al nurorii și al nepoților, care “mă susțin până la capăt”.

Ea a spus că vrea să-i inspire și pe alții să “facă ceva bun” și speră că a cincea sa plimbare pe aripă va lăsa o impresie de durată.

“Cred că toți ar trebui să facem ceva bun și trebuie să ne ajutăm unii pe alții – pentru asta suntem aici”, a spus ea.
“Există o mulțime de oameni foarte buni acolo și dacă putem să ne ajutăm vecinul și să ne ajutăm prietenul, atunci ar trebui să o facem. Întotdeauna am încercat să fac acest lucru, deoarece așa am fost crescută.”

citește și...