Un pasager s-a plimbat pe aripa avionului. Avionul se afla încă în mişcare

06.05.2022, 17:04

Un bărbat  a folosit ieşirea de urgenţă pentru a ieşi pe una din aripile avionului. Pasagerul se afla  la bordul unei aeronave United Airlines si a fost reţinut joi dimineaţă, pe aeroportul O’Hare din Chicago. Avionul se afla încă în mişcare. Bărbatul se află în custodia poliţiştilor, care urmează să decidă ce acuzaţii îi aduc.

Avionul United Airlines se apropia de poarta de la O’Hare în jurul orei 4:32 a.m. după ce a sosit din San Diego, când poliția a spus că pasagerul a folosit ieşirea de urgenţă. Apoi a mers pe aripa zborului 2478 și apoi a alunecat pe aerodrom, a spus poliția.

United a spus că membrii echipajului său l-au oprit pe pasager, pentru a lăsa alți pasageri să iasă,  scrie CNN.

Un bărbat s-a plimbat pe aripa avionului

„Un bărbat aflat la bordul avionului care se apropia de poarta terminalului a foloşit ieşirea de urgenţă şi a ieşit pe una dintre aripi”, a declarat Departamentul de Poliţie Chicago.

Ofițerii de poliție din Chicago au sosit apoi la fața locului și l-au arestat. Un purtător de cuvânt al United a emis următoarea declarație:

Bărbatul se află în custodia poliţiştilor

„În această dimineață, zborul United 2478 rula spre poarta de la Chicago O’Hare, când un pasager a deschis ușa unei aeronave și a ieșit din avion. Echipajul nostru de la sol a oprit persoana în afara aeronavei, iar persoana este acum la forțele de ordine. Avionul apoi a ajuns la poartă și toți pasagerii au debarcat în siguranță. Siguranța clienților și a echipajului nostru este cea mai mare prioritate a noastră.”

Bărbatul în vârstă de 57 de ani din Escondido, California, identificat drept Randy Davila, a fost acuzat de conduită nesăbuită.

Departamentul de Aviație din Chicago a declarat că nu au fost raportate răniți.

Bărbatul se află în custodia poliţiştilor, care urmează să decidă ce acuzaţii îi aduc

 

citește și...