Cele mai înspăimântătoare povești din aviație, de la dezastre aviatice la aeroporturi bântuite

23.07.2022, 19:34
Cele mai înspăimântătoare povești din aviație, de la dezastre aviatice la aeroporturi bântuite
O sculptură din fibră de sticlă de 32 de metri, de un albastru cobalt cu ochi roșii incandescenți, care de atunci a fost supranumită blestemată

Unii dintre noi se tem cu adevărat să zboare, și nu e de mirare, având în vedere poveștile terifiante despre cum o femeie fantomatică purta un copil în brațe.

Multe dintre aeroporturile de top din lume par să fie bântuite de spectre înfricoșătoare. Acestea sunt cele mai cele mai înspăimântătoare povești din aviație.

Întâlnire cu servieta

James Moore dezvăluie aici adevărul despre unele dintre cele mai înfricoșătoare povești din aviație.

În 1948, un Douglas DC-3C al companiei aeriene belgiene Sabena a fost implicat într-un accident groaznic pe aeroportul Heathrow din Londra, în care au murit 20 de persoane.

În timpul operațiunii de salvare, muncitorii au întâlnit un bărbat care cerea servieta sa, dar, în mod înfiorător, pompierii au văzut ulterior același bărbat mort în epavă.

De atunci, o siluetă fantomatică ce poartă o servietă a fost văzută pe pistă. Aceasta a apărut chiar și pe radar în anii 1970. Dar când serviciile de urgență s-au grăbit la fața locului, nu au găsit pe nimeni.

Alte fantome văzute la aeroport includ un bărbat în costum gri care stă în saloanele VIP și care dispare în mod misterios și chiar o viziune în haine de epocă despre care se crede că ar fi banditul Dick Turpin.

Douglas DC-3C al companiei aeriene belgiene Sabena a fost implicat într-un accident groaznic pe aeroportul Heathrow din Londra, în urma căruia 20 de persoane și-au pierdut viața

Poarta către iad

Mai mulți călători și angajați ai Aeroportului Internațional Daniel K Inouye din Honolulu au raportat că au văzut o doamnă fantomă cu părul blond și o rochie albă lângă una dintre porțile de plecare.

Se spune că este spiritul unei femei care s-a îndrăgostit de un bărbat care a plecat cu un zbor, dar nu s-a mai întors.

Există, de asemenea, rapoarte despre activitatea poltergeistului în băile aeroportului, cu toalete neocupate care trag apa și hârtie igienică care se desface. De asemenea, călătorii raportează senzații ciudate de strivire în piept.

O figură macabră a fost văzută chiar și pe bancheta din spate a navetei aeroportului pe timp de noapte.

La 25 mai 1979, avionul de pasageri Flight 191 a decolat de pe Aeroportul Internațional O’Hare din Chicago, dar a suferit o defecțiune la motor, ceea ce a dus la prăbușirea acestuia la o milă de pistă.

Toate cele 273 de persoane aflate la bord au murit.

În zilele care au urmat, se spune că au fost observate apariții fantomatice la locul prăbușirii, iar locuitorii unui parc de rulote din apropiere au raportat bătăi în ușă ale unor personaje care cereau să știe unde le sunt bagajele… apoi dispăreau. De asemenea, un bărbat îmbrăcat în haine din anii ’70 care folosea un telefon public în apropierea porții de unde a plecat zborul 191 este văzut cum se pierde în aer.

Aeroportul Internațional Daniel K Inouye din Honolulu este locul unde oamenii au raportat că au văzut o doamnă fantomă cu părul blond și o rochie albă lângă una dintre porțile de îmbarcare.

Terorism terminal

Se spune că Aeroportul Internațional Denver este construit pe locul unui cimitir al nativilor americani.

Călătorii au raportat în mod regulat că au fost împinși de forțe nevăzute.

În mod ciudat, se spune că una dintre sălile aeroportului ar avea chiar o garguiță vorbitoare care glumește pe seama teoriilor conspirației legate de aeroport.

Acestea implică povești despre tuneluri ascunse, extratereștri și societăți secrete precum Illuminati.

Aeroportul are, de asemenea, o statuie înfricoșătoare a unui cal de 32 de metri, numită Blue Mustang, cu ochi roșii ca focul.

În 2006, o parte din sculptură a căzut peste creatorul ei, artistul Luis Jiménez, ceea ce a dus la moartea acestuia, în vârstă de 65 de ani.

De atunci, a fost supranumită blestemată, iar oamenii au raportat că au văzut fantoma acestuia la fața locului.

Aeroportul Internațional Denver din Denver, Colorado, despre care se crede că a fost construit pe un cimitir

Lucruri care devin albastre

O parte a aeroportului Suvarnabhumi din Bangkok, Thailanda, este construită pe un cimitir vechi și, în timpul construcției, muncitorii au raportat jale și cântece misterioase.

Au fost organizate ritualuri și ceremonii pentru a alunga spiritele rele, dar se pare că fără niciun rezultat. O fantomă supranumită Poo Ming, despre care se crede că este vechiul gardian al cimitirului, este adesea văzută.

Merge cu un baston și are o față albastră. Se spune chiar că a invadat corpul unui manipulator de bagaje care a intrat într-o stare de transă.

Pași stranii au fost auziți la aeroport și au existat mai multe apariții, inclusiv o doamnă fantomatică care purta în brațe un copil.

O parte a aeroportului internațional Suvarnabhumi din Bangkok este construită pe un cimitir vechi, iar oamenii au raportat jale misterioase și incantații misterioase

O aripă și o rugăciune

Atunci când Aeroportul Internațional Savannah/Hilton Head din Georgia, SUA, a fost extins, acesta a preluat locul unui cimitir de familie.

Acum, mormintele lui Richard și Catherine Dotson, care au murit în anii 1800, sunt de fapt încastrate în pista 10.

În mod înfricoșător, piloții și pasagerii care aterizează la apusul soarelui au raportat că au văzut două figuri spectrale stând lângă pista de aterizare. Unii cred că acestea sunt spiritele cuplului decedat.

Aeroportul Internațional Savannah/Hilton Head din Georgia, unde se află mormintele lui Daniel Hueston și John Dotson

Sfârșitul Sari

Se spune că o femeie îmbrăcată într-un sari alb bântuie Aeroportul Internațional Bangalore din India, plimbându-se înfiorător de-a lungul pistei de aterizare.

Odată, un pilot îngrijorat a chemat chiar personalul de securitate pentru a o ajuta, dar femeia a dispărut în mod ciudat când au ajuns.

Muncitorii și călătorii au raportat, de asemenea, că au văzut o siluetă similară, uneori fără cap, în clădirea cargo și pe scările rulante ale aeroportului.

Zboruri de fantezie

În timpul celui de-al Doilea Război Mondial, RAF Biggin Hill din Bromley, în sud-estul Londrei, a fost baza pentru forțele de luptă din Bătălia Angliei.

În anii care au trecut de atunci, un Spitfire fantomă a fost auzit și văzut pe cerul aerodromului înainte de a dispărea, în timp ce aviatori în uniforme de război au fost, de asemenea, văzuți în zonă.

De asemenea, au fost raportate zeci de rapoarte despre un bombardier de război silențios deasupra cerului din Derbyshire, care pare să se prăbușească, dar apoi dispare. În 1997, martorii au sunat chiar la 999, dar serviciile de urgență nu au găsit nimic.

Piloți fantomatici au fost văzuți, de asemenea, la Baza Davis-Monthan Air Force din Arizona, SUA, care găzduiește 4.000 de avioane militare retrase din uz.

Un Spitfire din Al Doilea Război Mondial. Un Spitfire fantomă a fost auzit pe cer…

 

citește și...