O femeie, în vârstă de 91 de ani, nu se teme să îmbrace un costum de baie. “Mă comport ca la 21 de ani”. Cum arată bunica

15.08.2022, 17:25

Joan Richmond-Woodhouse, în vârstă de 91 de ani, nu se teme să îmbrace un bikini și își pune frumusețea pe seama unei diete bogate. Femeia arată cu 20 de ani mai tânără datorită obiceiurilor sale alimentare. “Nu știu cum să mă comport ca o persoană de 91 de ani. Mă comport la fel ca atunci când aveam 21 de ani”. 

O bunică a dezvăluit secretele frumuseții sale, care nu se teme să își expună corpul la 91 de ani.

Joan Richmond-Woodhouse adoră plăcintele făcute în casă și o friptură, dar insistă că nu s-a îngrășat niciodată, îmbracă un costum de baie, transmite dailystar.co.uk.

Femeia, în vârstă de 91 de ani, are curaj să poarte bikini

Bunica de 91 ani susține că este confundată în mod regulat cu o femeie de 70 de ani.

Ea insistă că  își petrece zilele călătorind cu iubitul ei David Winder, în vârstă de 84 de ani.

“Mă comport la fel ca atunci când aveam 21 de ani”

Femeia a declarat: “Nu știu cum să mă comport ca o persoană de 91 de ani. Mă comport la fel ca atunci când aveam 21 de ani. Întotdeauna am părut tânără, iar oamenii sunt șocați când le spun vârsta mea.

Ea a adăugat: “Nu fac nimic special pentru a rămâne tânără – îmi plac plăcintele și mâncarea englezească, așa că, chiar și în Spania, am continuat să mănânc asta. Îmi place să port bikini și să merg la plajă cu nepoata mea. Nu am luat niciodată în greutate. Cred că ăsta trebuie să fie secretul pentru care arăt atât de tânără, că îmi place viața și că nu m-am gândit niciodată că sunt bătrână.”

Joan s-a mutat în Spania în ianuarie 2002 împreună cu regretatul ei soț Trevor Woodhouse, în vârstă de 81 de ani, un avocat pensionar.

Care este secretul aspectului tineresc

Dar ea susține că nu există un secret al aspectului ei tineresc, ci doar faptul că nu a încetat niciodată să mănânce mâncarea ei preferată – plăcinte.

Ea a recunoscut: “Ador plăcintele cu carne. Întotdeauna mănânc o friptură în fiecare duminică. Nu urmez nicio dietă. Mănânc doar ceea ce mă face fericită. Mănânc mai multe salate acum că sunt în Spania, pentru că poate fi foarte cald, dar nu voi renunța niciodată la plăcintele mele.”

Joan arată atât de tânără încât oamenii o acuză că minte în privința vârstei și îi cer să îi vadă actele de identitate.

Nepoata Lydia, în vârstă de 27 de ani, care locuiește în Spania împreună cu Joan, a declarat: “Nu am mai văzut-o de mult timp. Este o nebunie că oameni cu 20 de ani mai tineri încearcă să vorbească cu ea. Nu ne cred atunci când le spunem vârsta ei reală. Ea literalmente nu îmbătrânește.

Sper ca atunci când voi fi mai în vârstă să fiu ca bunica mea, să-i moștenesc genele și să arăt la fel de bine ca ea la vârsta ei. Chiar sper să am norocul ei”.”

citește și...