O bunică, în vârstă de 73 de ani, dovedește că niciodată nu este prea târziu să fii într-o formă de zile mari

27.07.2022, 14:38

Joan MacDonald, în vârstă de 76 de ani, a vorbit despre motivele sale pentru a fi formă într-o lungă postare pe Instagram, unde are peste 1,6 milioane de urmăritori. Fanii au lăudat-o pe model pentru că a fost atât de perseverentă.

O bunicuță a demonstrat că vârsta este doar o cifră, deoarece își etalează fizicul la vârsta de 76 de ani.

Joan MacDonald este o sursă de inspirație pentru mulți, mai ales pentru cei care nu știu cum să își înceapă transformarea.

Bunicuța face sport la 76 de ani

Australianca obișnuiește să își împărtășească antrenamentele pe Instagram, unde are un număr masiv de 1,6 milioane de fani.

Acum, într-o postare adresată fanilor săi, Joan a dezvăluit de ce s-a orientat prima dată către fitness pentru a atinge în sfârșit fericirea.

”Scopul pe care vreți să îl atingeți vă va da putere să continuați”

Ea a scris: „Unul dintre motivele pentru care am decis să fiu în formă a fost pentru că nu mai puteam să fac lucrurile mele preferate. Nu mai puteam merge cu bicicleta fără să mi se facă rău de la oboseală. Nici măcar nu puteam să urc scările fără să am probleme. Este important ca atunci când vă apucați de sport, să vă dați seama și care este motivul pentru care vreți să faceți asta. Scopul pe care vreți să îl atingeți vă va da putere să continuați. Așa a fost în cazul meu!”.

În postarea sa, Joan și-a încurajat fanii să ia un moment pentru a se “conecta cu propriul motiv”.

Ea a concluzionat: “Atunci când reflectați la aceste întrebări și vă clarificați motivul pentru care vă gândiți, veți avea mai multe șanse să rămâneți entuziasmați să faceți lucrurile care trebuie făcute. Îți promit!”

De când s-a deschis în fața admiratorilor ei, postarea a adunat peste 18.400 de like-uri în decurs de două zile.

Bunicuță a recunoscut că fiica ei, Michelle MacDonald, a motivat-o și a criticat-o, pentru că nu acordă prioritate sănătății sale.

„Când am început să fac sport, probabil că mâncam mult mai puțin decât acum, dar consumam alimente greșite. Acum mănânc mai mult, respective cinci mese mici pe zi, și totuși continui să slăbesc și să mă simt mai bine în general”, a mai spus ea.

 

citește și...