O femeie de 48 de ani i-a folosit identitatea fiicei sale timp de doi ani. Laura și-a făcut mai mulți iubiți care au crezut-o și a luat numeroase împrumuturi bancare

12.12.2021, 11:09

O femeie a pledat vinovată de fraudă pentru că i-a furat identitatea fiicei sale. Femeia și-a făcut mai mulți iubiți și a luat numeroase împrumuturi bancare pentru studenţi. „Toată lumea a crezut-o. Ba chiar a avut iubiți care au crezut că are 22 de ani”, a spus șeful poliției locale.

Laura Oglesby a folosit identitatea unei alte persoane pentru a obține un împrumut pentru studenți și a-și lua permisul de conducere.

S-a demonstrat în instanță că era fiica ei în vârstă de 22 de ani, Lauren Ashleigh Hays.

Femeia a făcut numeroase împrumuturi bancare pentru studenţi

Ulterior, femeia a aplicat pentru un împrumut de studenți și a obținut 9,400 de dolari, scrie ladbible.com.

După ce a pledat vinovată, s-a ajuns la un acord care prevede ca Laura Oglesby să plătească 17.521 de dolari drept restituire universității.

Femeia a locuit alături de fiica sa în Arkansas înainte să se mute în Missouri singură și să piardă contacul cu tânăra.

Laura Oglesby a avut iubiți care au crezut că are 22 de ani

Când a ajuns într-un oraș numit Mountain View, femeia a pretins că este fiica ei în vârstă de 22 de ani, s-a întâlnit cu bărbați și s-a angajat la o bibliotecă.

„Toată lumea a crezut-o. Ba chiar a avut iubiți care au crezut că are 22 de ani”, a spus șeful poliției locale.

Însă, într-un final adevărata identitate a femeii a fost descoperită.

Cum s-a aflat adevărul

Laura Oglesby locuia alături de un cuplu, Avery și Wendy Parker, care i-au permis să stea în casa lor după ce femeia le-a spus că a fost victima violenței domestice.

„O femeie din oraș ne-a spus că există o fată care a avut o relație abuzivă și că se află la un centru pentru victimele violenței domestice. Voia să știe dacă am putea să o ajutăm, să o punem pe picioare, să-i oferim o nouă viață. Sigur că putem face asta”, a spus perechea.

„Avea 22 de ani, dar se comporta ca și cum ar fi avut 17”, a spus Avery Parker.

Într-un final, cuplul a reușit să ia legătura cu o rudă a femeii și astfel au aflat care este, de fapt, adevărata sa identitate.

Oglesby riscă până la cinci ani de închisoare, deși ar putea fi condamnată la o pedeapsă mai mică, a spus Departamentul de Justiție . Avocatul lui Oglesby, Michelle Nahon Moulder, nu a răspuns imediat unei cereri de comentarii.

citește și...