O femeie din Florida a fost arestată pentru că și-ar fi crescut copilul într-o casă plină cu 300 de șobolani

14.12.2022, 15:24
O femeie din Florida a fost arestată pentru că și-ar fi crescut copilul într-o casă plină cu 300 de șobolani

O femeie de 38 de ani din Florida a fost arestată pentru că și-ar fi crescut copilul într-o casă plină cu zeci de animale de companie maltratate, fecale, insecte, gunoaie și peste 300 de rozătoare. Ofițerii, care au răspuns solicitării, au fost copleșiți de mirosul de amoniac atunci când au intrat în casă. Înăuntru, au găsit numeroase cuști și acvarii care adăposteau șerpi și rozătoare. Peste 300 de șobolani umblau liberi prin casă, iar alți 50 au fost închiși în cuști.

Shannon Marie Morgan a fost reținută miercuri și acuzată de o acuzație de neglijare intenționată a copilului și de 12 acuzații de cruzime față de animale – tortură/infliction of pain/serious injury, arată dosarele judiciare analizate de Law&Crime.

Potrivit unei declarații de arestare obținute de Law&Crime, adjuncții Biroului șerifului din comitatul Citrus, în jurul orei 18:56, la 7 decembrie, au răspuns la un apel privind posibile acte de cruzime față de animale în casa lui Morgan din Beverly Hills, Florida, potrivit theindependent.co.uk.

Sufrageria era acoperită de cuști și acvarii care conțineau șerpi și rozătoare

La sosirea la adresa respectivă, adjuncții și personalul de la controlul animalelor au declarat că puteau “simți un miros urât care emana din locuință în timp ce se aflau în curtea din față”, se arată în document. După ce a intrat în casă, a scris adjunctul care a redactat declarația, “mi-a devenit imediat dificil să respir din cauza amoniacului provenit din materiile fecale și urină”.

Anchetatorii au declarat că sufrageria era acoperită de cuști și acvarii care conțineau șerpi și rozătoare, cu materii fecale vizibile care se acumulau în interior. Cuștile nu conțineau mâncare sau apă, au susținut autoritățile.

“Camera era acoperită de urină și fecale de la rozătoare”

“Incinta șerpilor și cuștile pentru rozătoare erau înconjurate de muște, gândaci și alte insecte din cauza infestării cu fecale și a acumulării de urină”, se arată în document. “Am observat apoi în una dintre cuștile rozătoarelor să conțină un rozător decedat. Rozătorul se afla acolo de ceva timp datorită faptului că era aproape complet acoperit de așternut și de alte fecale de rozătoare”.

În primul dormitor, adjuncții au găsit un câine și un dihor, amândoi băgați în cuști “pline de urină și fecale” și lipsiți de hrană și apă.

Adjuncții au declarat că au găsit un copil în al doilea dormitor (vârsta și numele victimei au fost redactate).

“Am observat gunoaie în toată camera și mâncare. Am observat cutii goale de băutură și sticle goale care zăceau pe toată podeaua. Exista o saltea unde dormea victima, care era întinsă direct pe jos și era acoperită de gândaci”, se arată în declarația de avere. “Existau mai multe pisici în interiorul camerei, dintre care unele mâncau în mod activ un șobolan pe care îl dezmembrau. Era sânge pe jos și în toată camera de la șobolan. Nu am observat mâncare sau apă nicăieri în locuință pentru niciun animal. Nu am observat niciun castron care să fie întins pe jos pentru a oferi hrană sau apă animalelor.”

Când Morgan a deschis ușa de la camera ei, a spus adjunctul, “mirosul de amoniac era îngrozitor și nu am putut intra”. Privind înăuntru dinspre ușă, a continuat adjunctul, se aflau aproximativ 50 de rozătoare în cuști și între 200 și 300 de alte rozătoare “alergând liber”.

“Am observat apoi din calea ușii că rozătoarele preluaseră complet controlul dormitorului. Camera era acoperită de urină și fecale de la rozătoare”, a continuat declarația sub jurământ. “În timp ce se uita în cameră, inculpata a declarat că este conștientă că situația s-a înrăutățit, dar nu a primit ajutor până astăzi, când a sunat la o companie de rozătoare. Ea a declarat că nu mai locuiește la reședință și că vine la reședință doar pentru a o verifica în fiecare noapte din cauza stării în care se află.”

Morgan le-ar fi spus polițiștilor că a devenit deprimată din cauza condițiilor de trai și că a încercat să “saboteze animalele și să le ucidă pentru a nu mai avea de-a face cu ele”.

“Abuzurile de orice fel nu ar trebui să fie tolerate”, a declarat șeriful Mike Prendergast într-o declarație. “Condițiile acestei locuințe și ale animalelor, în acest caz, erau atât de rele, încât personalul biroului șerifului a fost avertizat să nu intre. Nici copiii și nici animalele nu ar trebui să suporte vreodată acest stil de mediu”.

 

citește și...