O tânără care spunea că este „prea frumoasă ca să fie arestată” a ajuns în final după gratii pentru crimă

28.10.2022, 15:13

O femeie care a ținut prima pagină a ziarelor în vară după ce ar fi susținut că a fost hărțuită de poliția care a arestat-o pe Aeroportul Internațional Harry Reid pentru că era prea “arătoasă” este acum acuzată că și-a ucis mama în sud-vestul Văii Las Vegas.

Hend Bustami, în vârstă de 28 de ani, a fost reținută în apropiere de Barstow, California, de către Departamentul de Poliție Metropolitană miercuri dimineață, în jurul orei 5:30, a declarat poliția.

Ofițerii de poliție au găsit-o pe mama lui Bustami, care nu a fost identificată miercuri de Metro sau de biroul medicului legist din Clark County, care suferea de “multiple lacerații adânci”, imediat după ora 2:30 miercuri dimineața, într-o locuință din blocul 10000 de pe June Flower Drive, în apropiere de South Jones Boulevard și West Cactus Avenue, potrivit locotenentului Metro Dave Valenta. Ea avea 62 de ani.

O tânără care a spus că este „prea frumoasă ca să fie arestată” a ajuns în final după gratii

“În jurul orei 2:30 dimineața, un dispecer de la 911 a primit un apel telefonic de la o femeie care a declarat că mama ei era moartă“, a declarat Valenta la fața locului miercuri dimineața. “Apoi, linia a fost deconectată”.

Poliția a stabilit că mama și fiica au fost implicate într-o „dispută verbală”, care s-a transformat apoi într-un atac mortal. Motivul disputei este deocamdată necunoscut.

Tânăra a fost arestată pe aeroportul din Las Vegas

Pe 31 august, conform înregistrărilor de înregistrare ale poliției metropolitane, Bustami a fost înregistrată la Centrul de Detenție din Clark County sub acuzația de comportament public neadecvat într-un aeroport.

 

Bustami nu ar fi achitat nota de plată la un restaurant Chili’s, potrivit rapoartelor mass-media. De asemenea, ea a fost acuzată că a fost agresivă cu ofițerii, susținând că este hărțuită pentru că ofițerii nu au mai văzut niciodată pe cineva atât de frumoasă ca ea.

Bustami, care va fi extrădată înapoi în Clark County, va fi acuzată de crimă deschisă, potrivit Metro.

citește și...