O femeie din Caracal, răpită de fostul concubin. Cum i-a găsit poliția

21.09.2021, 14:04
O femeie din Caracal, răpită de fostul concubin. Cum i-a găsit poliția
O femeie din Caracal, răpită de fostul concubin. Cum i-a găsit poliția

O femeie în vârstă de 31 de ani, din Caracal, a fost răpită de fostul concubin la Dobrosloveni. În urma unei ample operațiuni de căutare,  polițiștii i-au descoperit pe cei doi într-o mașină în trafic, pe DN6, între localităţile Radomireşti şi Mihăeşti. Bărbatul a fost imobilizat de poliţişti şi va fi condus pentru cercetări la Poliţia municipiului Caracal.

Poliţiştii au fost sesizaţi marţi dimineaţa, în jurul orei 8.30, că o femeie ar fi fost răpită de fostul concubin la Dobrosloveni. Aceasta ar fi fost urcată cu forţa într-o maşină de culoare gri, în zona Primăriei Dobrosloveni.

“Din cercetări a reieşit faptul că o femeie, de 31 de ani, din municipiul Caracal, în timp ce se afla în zona Primăriei din comuna Dobrosloveni, ar fi fost luată cu forţa de fostul concubin, un bărbat de 31 de ani, din comuna Dobrosloveni, şi introdusă într-un autoturism de culoare gri, după care s-ar fi deplasat într-o direcţie necunoscută”, au informat reprezentanţii Inspectoratului de Poliție Județean Olt, potrivit Agerpres.

O femeie din Caracal, răpită de fostul concubin. Poliția i-a găsit într-o mașină în trafic

Pentru căutarea femeii, poliţiştii au efectuat căutări complexe cu forţe sporite în urma cărora cei doi au fost găsiţi într-o mașină în trafic, pe DN 6, între Radomireşti şi Mihăeşti, de către o patrulă de la Poliţia Dăneasa.

Bărbatul a fost imobilizat de poliţişti şi va fi condus pentru cercetări la Poliţia municipiului Caracal.

citește și...