Descoperire șoc în cazul Caracal! Alexandra Măceșanu putea fi salvată. Adevărul nebănuit despre tânăra răpită de Gheorghe Dincă

08.07.2020, 14:33
Descoperire șoc în cazul Caracal! Alexandra Măceșanu putea fi salvată. Adevărul nebănuit despre tânăra răpită de Gheorghe Dincă
Alexandra Măceșanu a apucat să sune de 3 ori la serviciul de urgență 112

A trecut mai bine de un an de când Alexandra Măceșanu, tânăra de 15 ani din Caracal, a dispărut fără urmă. Nici până în prezent, familia adolescentei nu știe ce s-a întâmplat exact cu fiica lor.

Alexandra Măceșanu a apucat să sune de 3 ori la serviciul de urgență 112, din casa criminalului Gheorghe Dincă, însă nu a putut fi salvată la timp. Adolescenta a reclamat autorităților faptul că a fost răpită, sechestrată și violată într-o casă din Caracal. Cu toate acestea, polițiștii nu au reușit să dea de urma ei.

Alexandra Măceșanu e dispărută de mai bine de un an

Unchiul fetei, Alexandru Cumpănașu, a scos la iveală detalii șocante în cazul tinerei, la mai bine de un an de la dispariția sa. Acesta susține că minora putea fi recuperată la timp din casa bărbatului de 66 de ani. 

Între timp, proasta gestionare a cazului a dus la demiterea unor șefi din Poliție din Caracal. Alexandru Cumpănașnu a precizat că  Nicolae Mirea, fostul șef al Poliției Caracal, a declarat la audieri că proprietarul numărului de telefon de pe care fata a sunat la 112 fusese identificat rapid.

Unchiul ei face acuzații grave

‘Dragi români, ALEXANDRA PUTEA FI SALVATĂ ATÂT DE UȘOR?‼️Haideți să facem dreptate pt Alexandra și pentru toți românii. Nicolae Mirea, fost șef al Poliției audiat astăzi la sediul SIIJ a declarat că în seara zilei de 25 iulie în jurul orelor 2200 au identificat proprietarul numărului de telefon de pe care a apelat Alexandra 112 ca aparținând lui Gheorghe Dinca‼️Acesta a declarat ca a fost identificată inițial o cartelă prepay dar în urma verificărilor a rezultat că figura ca fost abonament al lui Gheorghe Dinca‼️Această declarație este halucinanta și schimbă mult situația răpirii Alexandrei.

Dacă acel număr figura ca fost abonament al lui Dinca este inadmisibil pentru noi să aflăm că verificarea s-a făcut atât de târziu‼️ Baza de date a companiei de telefonie nu este diferită de la o ora la alta. Practic identificarea și localizarea lui Dinca s-au făcut pe baza acestui fost abonament. După apelul la 112 în viziunea familiei se impunea verificarea dindata a proprietarului acelui număr de telefon‼️’, a scris Cumpănașu, pe Facebook.

citește și...