O femeie din Bihor a fost bătută, tunsă și lăsată în pielea goală în curtea mamei sale. Agresorii, copiii unui fost primar și un pompier ISU

11.10.2021, 11:01
O femeie din Bihor a fost bătută, tunsă și lăsată în pielea goală în curtea mamei sale. Agresorii, copiii unui fost primar și un pompier ISU
O contabilă abia a scăpat cu viaţă după ce a fost sechestrată şi torturată ore întregi de fiul şi fiica patronului pentru care lucra. O bănuiau că are o relaţie cu tatăl lor şi, din acest motiv, părinţii ar fi divorţat. Cei doi fraţi au fost ajutaţi de logodnicul fetei, pompier de meserie. Toţi trei sunt acum reţinuţi

O femeie din Bihor, contabilă, abia a scăpat cu viaţă după ce a fost sechestrată şi torturată de fiul şi fiica patronului pentru care lucra, după care a fost lăsată în pielea goală în curtea mamei sale. Aceștia o bănuiau că are o relaţie cu tatăl lor. Cei doi fraţi au fost ajutaţi de logodnicul fetei, pompier la ISU Bihor. Toţi cei trei agresori au fost reţinuţi de poliție.

Incidentul s-a produs vineri după-amiază în satul bihorean Ortiteag din comuna Măgeşti, într-un birou al unei firme de construcţii, unde tânăra era angajată contabilă. Cei trei agresori au chemat-o pe victimă la birou sub pretextul că au nevoie de ajutorul ei, iar ulterior au sechestrat-o timp de 8 ore, i-au luat telefonul, i-au pus un căluş în gură, au legat-o de mâini şi picioare, au dezbrăcat-o şi au tuns-o cu un aparat, tăindu-i şi genele şi sprâncenele, au bătut-o, iar în final au dus-o cu mașina și au lăsat-o în curtea mamei sale, transmite Hotnews.

Ulterior, femeia, mamă a doi copii de 11 şi 18 ani, a anunțat poliția.  Agresorii ar fi fiul, fiica fostului primar din Măgești și logodnicul acesteia care este pompier la ISU Bihor. Cei trei au fost reținuți de poliție pentru 24 de ore, sub acuzațiile de tâlhărie şi lipsire de libertate. Tatăl celor doi fraţi a fost primar în comuna Măgeşti timp de 12 ani. Aceștia o bănuiau că are o relație cu tatăl lor.

O tânără din Bihor a fost bătută, tunsă și lăsată în pielea goală în curtea mamei sale. Ce au declarat mama și soțul victimei

”A închis uşile, i-a tăiat hainele după ea, au dezbrăcat-o, au început să o lovească… Au zis: Hai să vă luaţi *** Şi a deschis uşa de la maşină şi era acolo chircită, în pielea goală, tunsă cheală. Şi au prins unul de-o parte, unul de alta, şi au băgat-o aici în curte. Şi a zbierat că să-mi fie ruşine! Nu mai ştia de ea, nu mai era coerentă. Când am văzut-o în ce situaţie e!…”, a declareat mama victimei, potrivit observatornews.ro.

„Este de neconceput într-o societate civilizată să se întâmple aşa ceva. Doar nu suntem în Vestul Sălbatic. Nu mă interesează cine sunt, câţi bani au sau ce i-a determinat să facă o asemenea grozăvie. Nu ştiu şi nici nu mă interesează dacă a avut vreo relaţie cu tatăl lor. Chiar de ar fi aşa, nu sunt ei în măsură să facă ce au făcut. Au schinguit-o, i-au rupt coaste, i-au dislocat genunchiul, i-au spart capul, au strâns-o de gât. Nişte monştri!”, a declarat pentru Bihoreanul soţul femeii agresate, potrivit gandul.ro.

Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Crişana al județului Bihor a reacţionat, sâmbătă seară, în cazul pompierului implicat în acest caz.  „În legătură cu pompierul militar ridicat pentru audieri şi reţinut sâmbătă, 09 octombrie a.c., pentru 24 de ore, facem precizarea că Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă „Crişana” al judeţului Bihor (ISU Bihor) va sprijini verificările Parchetului Militar şi va pune la dispoziţia organelor de anchetă toate datele necesare. Acesta este angajat al ISU Bihor din anul 2017. Instituţia noastră va pune în aplicare măsurile care se impun în funcţie de concluziile instanţei de judecată. Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă „Crişana” al judeţului Bihor se delimitează de astfel de comportamente incompatibile cu statutul de militar”, se arată într-un comunicat de presă.

FOTO: ziarul Unirea

citește și...