Mario Fresh și Jador s-au împăcat cu agresorii lor de la mare

20.06.2020, 13:38
Mario Fresh și Jador s-au împăcat cu agresorii lor de la mare
Mario Fresh și Jador s-au împăcat cu agresorii lor de la mare

Mario Fresh și Jador s-au împăcat cu agresorii lor de la mare. Acest lucru s-a întâmplat după ce au fost rechemați la audieri de către procurori.

Mario Fresh și Jador, pe numele său real Remus Ionuț Dumitrache, au fost implicați luna aceasta într-un scandal pe litoral. Cei doi artiști au fost atacați de șase agresori în fața unui club din stațiunea Mamaia.

Conflictul ar fi izbucnit după ce Jador ar fi avut o discuție într-un club de la malul mării în noaptea de vineri spre sâmbătă, când acesta s-ar fi certat cu un client.

Ulterior, duminică dimineață, în parcarea unui club, Mario Fresh, Jador și un cameraman au fost atacați de șase persoane.

La bătaie a asistat și Alexia Eram, fiica vedetei de televiziune Andreea Esca și iubita lui Mario Fresh.

Potrivit martorilor, primele lovituri încasate de Mario Fresh ar fi fost doi pumni în față, care i-au provocat dureri groaznice la nivelul maxilarului. Mario a căzut la pământ, moment când patru agresori au început să îl lovească cu picioarele în spatele și la coaste

”Suntem toți foarte bine, și noi și ceilalți băieți”

După audierile care au avut loc joi, artiștii și agresorii lor s-au împăcat, după cum a declarat Mario Fresh.  Însă cercetările continuă în acest caz.

„Ne-am împăcat! Suntem toţi foarte bine, şi noi şi ceilalţi baieţi”, a spus Mario Fresh, citat de spynews.ro.

Cântărețul a ținut să facă precizări și cu privire la motivul care a provocat scandalul, afirmând că variantele apărute în presă nu sunt adevărate.

„Am auzit că în presa se scrie ca nu am vrut să plătim nota. Nu există ca noi să nu plătim nota, pentru asta muncim, avem banii noştri. Ne permitem sa plătim nota la o masă. Şi nici celălalt subiect cu fata, că Jador i-ar fi scris unei fete, sau ceva, nu. A fost o foarte mică discuţie cu o seara înainte şi asta a fost tot!”, a mai declarat cântăreţul.

citește și...