O femeie de afaceri a căzut în gol de pe podul de îmbarcare a avionului

14.12.2022, 20:01

Femeia de afaceri se pregătea să se îmbarce în avion pentru un zbor de întoarcere în Antalya, după ce participase la un târg de turism în Izmir, când a căzut de la 15 metri. Ea ar fi sărit de pe podul de îmbarcare a pasagerilor avionului care leagă platforma de aeronavă și a murit când a lovit podeaua de beton de dedesubt.

O femeie de afaceri a avut o moarte nefericită în timp ce încerca să se urce la bordul unui avion.

Potrivit Dailymail, Beyza Taskiran, în vârstă de 32 de ani, a căzut de la 15 metri și a murit de pe puntea de îmbarcare a avionului, în fața pasagerilor îngroziți, pe un aeroport din Turcia.

O femeie de afaceri a căzut în gol de pe podul de îmbarcare a avionului

Se pare că femeia a sărit de pe burduful pentru pasageri al avionului și a căzut prin golul dintre pod și aeronavă, la aeroportul Adnan Menderes din Izmir, Turcia, relatează presa locală.

Taskiran, manager de marketing la o companie IT din provincia Antalya, s-a aruncat în gol luni, fiind suspectată de sinucidere, relatează Sabah.

Femeia ar fi sărit de pe podul de îmbarcare a pasagerilor avionului

Femeia de afaceri se pregătea să se îmbarce în avion pentru un zbor de întoarcere în Antalya, după ce a participat la un târg de turism în Izmir, când a căzut de la 15 metri.

Ea ar fi sărit de pe podul de îmbarcare a pasagerilor avionului care leagă platforma de aeronavă și a murit când a lovit podeaua de beton de dedesubt.

Taskiran a avut o discuție aprinsă înainte de a cădea și a murit, relatează presa locală.
Poliția analizează înregistrările telefonice ale lui Taskiran pentru a stabili cu cine vorbea la telefon.

Trupul ei a fost dus la morgă pentru autopsie, iar autoritățile turce au lansat o anchetă privind moartea ei. Această anchetă este în curs de desfășurare.

Aeroportul Adnan Menderes este un aeroport internațional care deservește Izmir și cea mai mare parte a provinciei înconjurătoare, după ce a fost deschis în 1987. Acesta deservește peste 10 milioane de pasageri pe an.

 

citește și...