O femeie cere 25 de lire sterline pentru a afla dacă bărbatul tău te înșeală. A prins 1.000 de infideli. “Știu exact cum să mă joc cu fiecare dintre ei”

12.12.2022, 18:25

Madeline Smith este o prinzătoare profesionistă  care a demascat sute de bărbați pentru că au avut ochi rătăcitori. Ea le cere clienților 25 de lire sterline pentru a le testa loialitatea partenerilor lor. “Există atât de multe tipuri de băieți și știu exact cum să mă joc cu fiecare dintre ei – băieți deștepți, băieți proști, băieți suspicioși. Pot să mă uit la un profil și să știu imediat personalitatea [unui tip].”

O femeie face o avere din meseria de vânătoare de miere online – și a prins până acum aproximativ 1.000 de infideli ai dragostei.

Madeline Smith le cere femeilor 25 de lire sterline pentru a le face un “test de loialitate” partenerilor lor, transmite dailystar.co.uk.

“Există atât de multe tipuri de băieți și știu exact cum să mă joc cu fiecare dintre ei”

Tânăra de 30 de ani, care are o relație, se strecoară în DM-uri și inițiază conversații cu bărbații pentru a vedea dacă aceștia își pierd privirea.
În timp ce unii nu reușesc să oprească conversația cochetă, alții merg mai departe, trimițând nuduri.

Ea a spus: “Există atât de multe tipuri de băieți și știu exact cum să mă joc cu fiecare dintre ei – băieți deștepți, băieți proști, băieți suspicioși. Simt că o mare parte din asta este intuitivă. Pot să mă uit la un profil și să știu imediat personalitatea [unui tip].”
Madeline, din Los Angeles, SUA, a fost întotdeauna interesată de demascarea înșelăciunilor.

“S-ar putea ca el să o fi înșelat în primele șase luni și să nu o lase pe fată să-i vadă telefonul”

Îi plăcea emisiunea TV Cheaters când era la școală – și a început să facă propriile operațiuni de stingere îndrăznețe în 2018.

Traficanta de miere a spus: “Eram obsedată de emisiunea TV Cheaters și, în cele din urmă, s-a transformat într-o chestie în care alte femei îmi cereau să le investighez bărbații. În 2018, am format în mod corespunzător testul de loialitate. Cu toată experiența pe care am avut-o de-a lungul anilor, am decis să vin cu un plan de joc și un sistem.”

Clienții o contactează direct pe Madeline, iar ea alege cazurile pe care vrea să le analizeze.

Ea a spus: “Există o presimțire – de cele mai multe ori (clienții mei) nu o pot explica. De obicei, a existat un fel de incident înainte. S-ar putea ca el să o fi înșelat în primele șase luni și să nu o lase pe fată să-i vadă telefonul.

Și există întotdeauna notificări Snapchat – este întotdeauna Snapchat. Fetele au mereu impresia că sunt făcute să pară nebune și sunt prezentate ca fiind partenerul neloial, deși nu au înșelat niciodată.

Cele mai multe femei se simt întotdeauna triste sau supărate venind la mine și le asigur că este perfect acceptabil să aibă nevoie de răspunsuri cu privire la locul în care își investesc dragostea și viața.”

În unele cazuri în care bărbații par periculoși, ea le avertizează pe femei să caute mai degrabă ajutor juridic.

După ce aceste verificări inițiale sunt făcute, Madeline se apucă de investigații.

Ea a spus: “Trimit totul într-o bază de date confidențială și apoi îl lovesc pe tip. Ar putea dura cinci minute pentru a ajunge la ei – sau două zile. Văd dacă mușcă momeala și apoi îi spun fetei și văd ce vrea. Pentru unii, simplul răspuns este suficient pentru a dovedi infidelitatea lor.”

Unele cazuri sunt mai greu de rezolvat, dar Madeline are experiență în a scoate la iveală adevărul.

Ea a spus: “Când l-am evaluat pe iubitul unei cliente recente, era foarte suspicios – nu a dat prea multe înapoi, dar a fost angajant și, în cele din urmă, a eșuat. Îi plăcea atenția și era inteligent și am sfârșit prin a folosi matematica cu el și m-a îndreptat spre Snapchat”.

Madeline, care pretinde că are propria echipă de avocați, se bucură de această muncă, deoarece ajută femeile să obțină avantajul în procedurile de divorț.

Ea a explicat: “Soțul unei cliente a cheltuit atât de mulți bani pe prostituate și hoteluri și a acumulat datorii pe un card de credit cu fete de pe camerele de filmat. Mi-a cerut să o ajut să demonstrez că el încă o face, astfel încât ea să poată lua jumătate din bani”.

În timp ce munca lui Madeline i-ar putea face pe unii să-și piardă încrederea în bărbați, există iubiți care trec testul ei cu brio.

Ea a adăugat: “Lucrul meu preferat este să fiu blocată. Băieții care trec vor spune că am o soție, o prietenă sau o logodnică și că ei nu i-ar plăcea asta. Cel mai bun lucru este atunci când spun mulțumesc că m-au contactat și mă blochează.”

citește și...