O cântăreață a fost angajată să cânte la nunta fostului iubit, care a înșelat-o. Femeia a aruncat cu apă peste mire înainte de a fugi de la eveniment

21.09.2022, 17:22

Alexandra Starr, o cântăreață și compozitoare aspirantă din California, nu a lăsat să treacă ocazia de a cânta la nunta fostului ei iubit infidel. Într-un videoclip postat pe Tiktok, Starr a fost văzută dând lovitura perfectă pentru a se răzbuna. Potrivit muzicianului, ea a rezervat în secret un concert la nunta fostului iubit și l-a surprins pe acesta cu un cântec despre infidelitate.

Alexandra Starr, o cântăreață și compozitoare aspirantă din California, a avut un șoc atunci când a fost rugată să cânte la nunta fostului ei iubit cu fata cu care acesta o înșelase cu un an înainte.

Artista, care a declarat că s-a întâlnit cu respectivul bărbat timp de mai bine de cinci ani înainte de a afla că acesta o înșelase în toamna anului trecut, a explicat că ea îi înlocuiește pe cei care nu pot cânta la evenimente locale, potrivit dailymail.co.uk.

Ocazia perfectă de a se răzbuna

Așa că atunci când solista principală din trupa pe care fostul ei iubit o angajase pentru nunta lui a sunat-o și a rugat-o să îi ia locul, ea a simțit că este un ‘semn’ și a văzut în asta ocazia perfectă de a se răzbuna.

Fostul ei iubit a avut parte de un șoc major când a început să cânte melodia Before He Cheats de Carrie Underwood – și a aruncat cu apă peste el înainte de a pleca de la nuntă într-un moment dramatic care a fost surprins și împărtășit pe TikTok.

Alexandra și-a ascuns fața în prima parte a evenimentului

Alexandra și-a ascuns fața în prima parte a serii, dar când cuplul s-a dus pe ring pentru primul lor dans împreună, a început să cânte hitul – care este despre cum să te răzbuni pe un fost soț infidel – în timp ce s-a întors pentru a-și arăta fața.

Atât mirele, cât și mireasa au părut inconfortabil în momentul în care și-au dat seama, în timp ce un prieten al tinerilor căsătoriți a încercat să o facă pe Alexandra să se oprească.

Luna trecută, ea a postat un clip cu momentul șocant pe aplicația de streaming video, unde a devenit rapid viral – obținând peste nouă milioane de vizualizări în câteva zile și lăsând multe persoane de pe internet înmărmurite.

În clip, cuplul – ale cărui nume nu au fost dezvăluite – a putut fi văzut dansând romantic în timp ce invitații la nuntă priveau.

La început, Alexandra – care are propria melodie YFU pe Spotify și Apple Music – și-a ținut identitatea ascunsă în timp ce interpreta melodia All of Me de John Legend.

Dar în momentul în care cei doi proaspeți soți au vrut să danseze împreună, a început să cânte melodia Before He Cheats (înainte să înşele) a lui Carrie Underwood.

 

citește și...