O femeie a zburat 5.000 de kilometri pentru a se întâlni cu iubitul online înainte de a fi ucisă pentru organele ei

26.11.2022, 18:34

Când o femeie în vârstă de 51 de ani a călătorit 5.000 de kilometri de acasă, în Mexic, pentru o întâlnire în Peru, nu știa că acest lucru ar putea lua o întorsătură de coșmar după ce trupul ei dezmembrat a fost adus pe o plajă. La 10 noiembrie, descoperirea macabră a unui deget tăiat, cu un inel de argint încă atașat, a confirmat ce era mai rău pentru familia Arellano. Deși vârfurile degetelor de identificare fuseseră îndepărtate, potrivit anchetatorilor, familia a reușit să le potrivească cu ruda lor dispărută cu inelul de argint, pe care știau că Arellano îl purta.

Blanca Arellano și-a anunțat familia la sfârșitul lunii iulie că va face o călătorie la Lima, unde se va întâlni cu Juan Pablo Jesús Villafuerte, bărbatul cu care avea o relație de curtare online de câteva luni. Familia ei a spus că plănuia să viziteze orașul de pe plajă Huacho, unde locuia prietenul ei.

În acea ultimă convorbire cu nepoata ei, Karla Arellano, Blanca Arellano i-a spus că relația online s-a dovedit a fi bună pentru ea, că dezvoltase chiar sentimente de dragoste pentru bărbat, transmite independent.co.uk.

O femeie a zburat 5.000 de kilometri pentru a se întâlni cu iubitul online

Apoi, au trecut câteva săptămâni până când vacanța de vis a Biancăi Arellano s-a transformat într-o schemă terifiantă, una care a făcut ca familia mexicancei să o caute cu disperare.

“Nu am crezut niciodată că voi ajunge în această situație, dar astăzi vă cer sprijinul pentru a răspândi această postare și pentru a găsi una dintre cele mai iubite și importante persoane din viața mea. Mătușa mea Blanca Olivia Arellano Gutiérrez a dispărut luni, 07 noiembrie, în Peru. Ne temem pentru viața ei”, se arată în postarea nepoatei sale din 12 noiembrie, citită pe Twitter.

A fost ucisă pentru organele ei

După ce a fost demarată o anchetă în cazul mexicancei dispărute în Peru, degetul ei tăiat cu un inel de argint încă atașat a confirmat ce era mai rău pentru familia Oliviei Arellano.

În zilele care au urmat, mai multe descoperiri au început să apară pe aceeași plajă din Huacho, inclusiv un cap fără chip, un braț și apoi, în cele din urmă, un trunchi cu toate organele interne.

A fost emis un mandat de arestare pe numele lui Juan Pablo Villafuerte și s-a dezvăluit că acesta a disecat organele Oliviei Arellano.

 

citește și...