O fată de 16 ani din Rusia a murit în Antalya. Familia spune că i s-au furat organele

14.09.2019, 17:28
O fată de 16 ani din Rusia a murit în Antalya. Familia spune că i s-au furat organele
Fata din Rusia a murit din cauza peritonitei

O fată de 16 ani a murit în Antalya, în timp ce era în vacanță. Familia ei susține că adolescentei i-au fost furate organele și au alertat autoritățile. 

O familie din Rusia a fost lovită de tragedie în timp ce se afla în vacanță în Antalya, Turcia. O fată de 16 ani a ajuns la spital după o criză de peritonită și, din păcate, au decedat. 

Părinții susțin că nu cunosc nici până acum cauza decesului, dar că au aflat că adolescenta a murit în chinuri groaznice. Tatăl fetei spune că autoritățile au declarat lipsa mai multor organe, printre care uterul și ovarele, după efectuarea autopsiei, așa că acuză medicii că i-au furat organele fiicei sale. 

Tatăl fetei: „Eu cred că e vorba de o crimă”

„Eu cred că e vorba de o crimă. Primul diagnostic a fost apendicită acută. Noi bănuim că este vorba despre un transplant de organe“, a spus tatăl.

De asemenea, familia a dezvăluit că repatrierea trupului adolescentei a fost făcută cu întârziere și că așteaptă un raport complet al autorităților legat de moartea fiicei lor. 

Mama fetei a mers la spitalul unde a murit adolescenta și a vrut să discute cu medicii, deoarece este convinsă că fiica sa a fost ucisă pentru trafic de organe. Ea fost reținută pentru 12 ore, conform presei internaționale.

citește și...