Unui indian i s-au tăiat nasul și urechile drept răzbunare pentru că și-a recăsătorit fiica, în India

19.09.2022, 13:53

Unui bărbat de 55 de ani i s-ar fi tăiat nasul și urechile într-un atac de răzbunare pentru că și-a recăsătorit fiica, în statul Rajasthan din vestul Indiei. Femeia și-a părăsit primul soț. „Fiica lui Vishnoi locuiește în prezent cu un alt bărbat. Vishnoi a spus că acest lucru l-a supărat pe primul soț, dar și pe familia acestuia, iar asta a dus, în final, la atac”.

Sukhram Vishnoi, din Barmer, statul Rajasthan, situat în vestul țării, se întorcea acasă marți seară, când a fost atacat de aproximativ 6 persoane care au intrat forțat în casa lui, potrivit poliției.

Ofițerii suspectează că autorii atacului au fost foștii socri ai fiicei lui Vishnoi, care erau foarte supărați că aceasta s-a recăsătorit după ce l-a părăsit pe fiul lor.

Atacatorii i-au luat nasul și urechile cu ei

Vishnoi a suferit și o fractură la picior și a fost dus la un spital din orașul Jodhpur, în stare critică. Potrivit familiei bărbatului, atacatorii i-au luat nasul și urechile cu ei.

Vishnoi și-a căsătorit fiica cu un alt bărbat după ce aceasta a plecat din casa primului ei soț în urmă cu șase ani.  Femeia a depus o plângere împotriva socrilor ei în urmă cu câțiva ani, ceea ce a determinat poliția să depună o plângere pentru hărțuire din cauza zestrei, a declarat un ofițer de poliție.

Unui alt bărbat i-a fost tăiat nasul

„Fiica lui Vishnoi locuiește în prezent cu un alt bărbat. Vishnoi a spus că acest lucru l-a supărat pe primul soț, dar și pe familia acestuia, iar asta a dus, în final, la atac”, a declarat ofițerul care coordonează ancheta pentru The Indian Express, citat de The Independent.

„În acest caz, sunt acuzați fostul soț, fratele acestuia și părinții lor”, a mai spus polițistul.

La începutul lunii august, unui alt bărbat i-a fost tăiat nasul pentru că a anulat logodna fiicei sale cu unul dintre acuzați. Potrivit poliției, victima, identificată ca fiind Kamal Singh Bhati, în vârstă de 55 de ani, a fost agresată atunci când a anulat logodna temându-se pentru siguranța fiicei sale. Bărbatul a susținut că nepoata sa, care s-a căsătorit în aceeași familie, ar fi fost ucisă de socrii ei.

 

 

 

citește și...