O femeie a murit la propria nuntă, după ce a fost împuşcată în cap

21.07.2022, 20:21

O mireasă a fost împușcată mortal la propria nuntă, când un glonț rătăcit din focurile de armă de sărbătoare a lovit-o în cap.

O tânără de 24 de ani a murit la nunta sa după ce a fost împușcată în cap de focuri de armă de sărbătoare.

Glonțul a trecut direct prin craniul femeii și a rănit, de asemenea, doi bărbați invitați la eveniment.

Unul dintre invitați a urmat o veche tradiție de nuntă din Iran

Obiceiul de a trage cu o armă la nunți este ilegal, dar încă răspândit în Orientul Mijlociu.

Un  invitat, despre care se crede că este vărul mirelui, a tras cu pușca sa de vânătoare de mare putere, fără a avea licență.

 

Un membru al familiei, a scos arma și a început să tragă în aeR

Ofițerii au descoperit că cineva a tras focuri de armă cu o pușcă de vânătoare, ca parte a tradiției nomade locale, dar, din păcate, din cauza mulțimii și a controlului slab al armei de către persoana în cauză, aceasta a reușit să împuște trei persoane, doi bărbați și mireasa.

‘Trăgătorul a fugit apoi din zonă, dar poliția l-a localizat pe bărbat având încă asupra sa pușca de vânătoare fără licență cu care a tras la nuntă’.

Potrivit primelor informații, au fost trase două gloanțe, primul fără incidente, dar cel de-al doilea  a lovit-o pe mireasă în cap, trecând prin creierul acesteia și lovindu-i pe ceilalți doi invitați.  

Purtătorul de cuvânt al poliției a precizat că mireasa a fost plasată în comă și a murit ulterior, dar ceilalți doi care au fost împușcați nu au fost grav răniți.

Trăgătorul a fost identificat ca fiind un bărbat de 36 de ani, al cărui nume nu a fost dezvăluit, dar care ar fi fost vărul mirelui.

Purtătorul de cuvânt al poliției a adăugat: “Firește, orice tulburare a ordinii publice ca aceasta trece linia roșie cu poliția trebuie să acționeze, iar oamenii trebuie să știe că pentru a crea o comunitate sigură, împușcarea este interzisă la nunți.

“Vom lua măsuri dure împotriva oricărei persoane care încalcă această regulă”.

Familia victimei a declarat că organele ei au fost donate și că au ajutat trei persoane.

Unchiul ei a spus că ea lucra ca asistent social ajutând dependenții de droguri să se recupereze din dependență și că a decis să obțină cardul de donator de organe abia acum trei luni.

După ce au fost anunțați de moartea ei, au decis să îi respecte dorința și să aranjeze donarea organelor.

 

 

 

 

 

 

 

 

citește și...