O femeie a moştenit 12 milioane de dolari de la tatăl ei, dar i se interzice accesul la avere. ”Mă consider o milionară lefteră”

25.06.2022, 15:45

O moștenitoare șomeră a unei proprietăți de 12 milioane de dolari i se interzice accesul la avere până când își obține un loc de muncă sau se angajează voluntar. Femeia primește asistență socială în continuare pentru că nu îndeplinește cele două condiții impuse de bărbat înainte să moară.

Clare Brown susține că membrii familiei vor să îi îndeplinescă dorințele defunctului ei tată au forțat-o să plătească asistență socială și să locuiască în Muntele Druitt din vestul Sydney. Acesta a spus în testament că fiica poate intra în posesia banilor doar dacă va avea un serviciu stabil și va face ceva folositor pentru societate, precum voluntariatul.

Tatăl tinerei de 26 de ani a murit, lăsându-i fiicei sale o avere de 12 milioane de dolari cu instrucțiuni în jurul a două clauze cheie, potrivit news.com.au.

”Mă consider o milionară lefteră”

Clare a spus că este șomeră de ani de zile și că nu poate obține un loc de muncă pentru că suferă de ADHD și autism.

„Mă consider o milionară lefteră pentru că sunt lefteră constant și nu pot face nimic în privința asta,” a spus aceasta recent în timpul unei emisiuni TV, adresându-se familiei sale.

Clare primea 500 de dolari pe săptămână de la tatăl ei

„Puteți să încetați cu presiunea ca eu să obțin un job? Asta nu se va întâmpla. Dați-mi ce mi se cuvine pe drept. Eu sufăr,” a mai spus ea.

Soacra ei susţine că un alt motiv pentru care Clare nu vrea să muncească este pentru că oamenii o marginalizează pentru că face parte din comunitatea LGBTQ, iar soţia ei, Lauren, spune că din cauza diagnosticului ei, Clare se luptă să-şi îndeplinească sarcinile zilnice şi are nevoie de o listă de verificare care să-i amintească să facă lucruri simple, cum ar fi să mănânce.

Clare a spus că obișnuia să primească 500 de dolari pe săptămână de la tatăl ei pentru a suplimenta ajutoarele sociale primite de la guvern, dar că îi oprea banii în mod repetat.

Singurul job pe care Clare l-a avut vreodată a fost unul part-time pentru Autism Australia și mai puțin de o oră ca barista. Aceasta a renunțat la muncă spunând că este bolnavă, însă medicii spun că este aptă de orice activitate.

Clare, care a locuit într-o casă de lux și a studiat la școli particulare, stă acum cu chirie într-o suburbie a orașului Sydney împreună cu soția ei Lauren și cu fiica lor de un an.

 

 

citește și...