O femeie a intrat în casa lui Robert de Niro pentru a fura cadourile din jurul bradului de Crăciun

22.12.2022, 15:30
O femeie a intrat în casa lui Robert de Niro pentru a fura cadourile din jurul bradului de Crăciun

Un presupus spărgător de case a fost arestat pentru că ar fi pătruns în locuința din Upper East Side a lui Robert De Niro din New York și ar fi furat toate cadourile din jurul bradului de Crăciun, potrivit a doi oficiali de rang înalt din cadrul poliției care au cunoștință directă de anchetă. Femeia a fost arestată în timp ce se afla în casa actorului.

Suspecta, în vârstă de 30 de ani, identificată de oficiali ca fiind Shanice Aviles, a fost văzută luni dimineață devreme coborând o scară care duce la intrarea într-o casă de la nivelul inferior al unei case de oraș de pe East 65th Street, au declarat sursele.

Presupusa hoață nu a mai fost văzută, iar oficiali de rang înalt din cadrul forțelor de ordine au precizat că echipa de siguranță publică a secției 19 a poliției din New York a găsit-o lângă bradul de Crăciun din casa lui De Niro, luând cadourile.
Pow, transmite marca.com.

”De Niro, care a coborât să vadă ce se întâmplă”

S-a raportat că actorul, soția sa și fiica sa de 10 ani dormeau în camerele superioare ale casei. Celebrul actor nu a fost conștient de intrusă până când polițiștii au intrat în casă pentru a o reține, potrivit WNYW. Acuzațiile care i se aduc nu au fost anunțate

„Toată agitația l-a trezit pe De Niro, care a coborât să vadă ce se întâmplă”, a relatat ABC News.

 

Femeia era cunoscută de poliție pentru o serie de furturi

Femeia era cunoscută de poliție pentru o serie de furturi anterioare în același cartier, fiind arestată de mai multe ori, potrivit postului de televiziune american ABC News.

Ea este deja bine cunoscută de poliția din New York pentru arestări anterioare pentru jafuri și furturi și este creditată ca fiind una dintre primele cinci spărgătoare de locuințe din secția 19 a poliției din New York.

citește și...