Al Pacino, la întâlnire cu o tânără de 28 de ani. Între cei doi este o diferență de 53 de ani

12.04.2022, 19:36

Vârsta nu este altceva decât un număr dacă ești Al Pacino! Actorul în vârstă de 81 de ani a fost văzut plecând de la o cină romantică cu fosta iubită mult mai tânără a lui Mick Jagger, Noor Alfallah, în vârstă de 28 de ani.

În ciuda diferențelor de vârstă de 53 de ani, Pacino și Alfallah au fost fotografiați ieșind din Felix Trattoria din Venice, California, sâmbătă, înainte de a sări în același vehicul și de a-și prelungi data.

Vedeta „Nașul” a îmbrăcat o cămașă cu nasturi, o jachetă, pantaloni și pantofi sport, în timp ce Alfallah a optat pentru un top negru din dantelă asociat cu pantaloni de piele, o jachetă și cizme asortate.

Prima apariție publică a actorului alături de o femeie, după despărțire

Este prima apariție publică a legendarului actor alături de o femeie, după despărțirea de Meital Dohan în 2020.

În timp ce cei doi au fost văzuți plecând împreună, se pare că întâlnirea lor nu a fost neapărat o cină romantică la lumina lumânărilor pentru doi.

Cine este Noor Alfallah

Celor doi li s-au alăturat alți prieteni, inclusiv Jason Momoa, 42 de ani, și Julian Schnabel, 70 de ani, la cină, după ce unii dintre ei s-au bucurat de expoziția artistului „For Esmé – with Love and Squalor” la Pace Gallery.

Femeia este deja cunoscută în mediul online ca fiind fosta iubită a mai multor artiști celebri, printre care Mick Jagger, solistul trupei The Rolling Stones, acum în vârstă de 78 de ani.

Pacino are o listă lungă de foste iubite și aventuri

Nu s-a căsătorit însă niciodată.

Al Pacino s-a despărțit de fosta lui iubită de doi ani, Meital Dohan, la începutul lui 2020.

Înainte de Dohan, actorul a avut o relație de un deceniu cu actrița argentiniană Lucila Solá, a cărei fiică, Camila Morrone, se întâlnește cu Leonardo DiCaprio, din 2017.

Pacino s-a iubit și cu Diane Keaton, Jill Clayburgh, Penelope Ann Miller, Kathleen Quinlan și Lyndall Hobbs.

Luna trecută, Pacino a urcat pe scena de la Dolby Theatre, la cea de-a 94-a ediție a Premiilor Academiei, alături de Francis Ford Coppola și Robert Di Niro pentru a sărbători trilogia „Nașul”.

„The Godfather” a avut premiera la Loew’s State Theatre de pe Broadway, New York City, pe 14 martie 1972 și a fost lansat pe scară largă în Statele Unite pe 24 martie 1972.

A devenit pelicula cu cele mai mari încasări din 1972, iar pentru o perioadă lungă de timp a deținut și titlul de filmul cu cele mai mari încasări realizate vreodată ( între 246 și 287 de milioane de dolari la box office).

Lungmetrajul a fost bine primit de critici și de public, cu laude pentru performanța lui Pacino, Marlon Brando, James Caan și Robert Duvall.

citește și...