O femeie a fost condamnată la închisoare, după ce a făcut găuri în prezervativele iubitului. Procurorii au ivestigat dacă infracțiunea a constituit un viol

06.05.2022, 15:33
O femeie a fost condamnată la închisoare, după ce a făcut găuri în prezervativele iubitului. Procurorii au ivestigat dacă infracțiunea a constituit un viol

O instantă de judecată din vestul Germaniei a descoperit o femeie responsabilă de agresiune sexuală și i-a dat o pedeapsă de șase luni cu suspendare pentru deteriorarea intenționată a prezervativelor asociatului ei, a informat presa germană.

O femeie din Germania a fost condamnată la șase luni de închisoare, fiind acuzată de agresiune sexuală, după ce a făcut găuri, în mod intenționat, în prezervativele iubitului său.

„Astăzi am scris istorie”, a declarat judecătorul Astrid Salewski. După ce a investigat mai întâi dacă infracțiunea a constituit un viol, magistratul a decis să o condamne pentru agresiune sexuală.

Ce s-a întâmplat

Hotărârea a fost pronunțată într-o sală de judecată regională din metropola Bielefeld din vestul Germaniei, au informat miercuri ziarul natal Neue Westfälische și ziarul de circulație în masă Bild.

Cazul a implicat o femeie de 39 de ani care era într-o relație de „prietenie cu beneficii” cu un bărbat de 42 de ani. Cei doi s-au întâlnit on-line la începutul anului 2021 și au început o relație.

Femeia s-a îndrăgostit de bărbatul în vârstă de 42 de ani

Femeia a dezvoltat emoții mai profunde pentru asociatul ei, totuși știa că nu trebuie să se implice complet.

Femeia de 39 de ani a făcut apoi în secret găuri în pachetul de prezervative pe care asociatul ei l-a depozitat în noptieră. Ea a sperat să rămână însărcinată, însă eforturile ei ar fi fost fără succes.

În ciuda acestui fapt, ea i-a scris mai târziu bărbatului de 42 de ani un mesaj pe WhatsApp, spunând că ea crede că este însărcinată – și i-a spus că a rupt intenționat prezervativele.

Bărbatul a solicitat apoi cheltuieli judiciare față de ea – iar femeia a recunoscut ulterior că a încercat să-și controleze asociatul.

De ce este cazul „istoric”

În timp ce procurorii au convenit că o infracțiune a fost dedicată acestui caz, inițial nu au fost siguri ce cheltuieli anume să impună femeii de 39 de ani.

„Astăzi am scris istoria juridică aici”, ar fi spus judecătorul Astrid Salewski sălii de judecată.

După ce a investigat mai întâi dacă infracțiunea a constituit sau nu viol, hotărârea a stabilit că un cost al agresiunii sexuale a devenit în creștere.

„Stealthing” se întâmplă uneori atunci când o persoană își îndepărtează în secret prezervativul în timpul activității sexuale, fără să știe asociatul său.

„Această prevedere se aplică și în cazul invers. Prezervativele au fost găurite fără știrea bărbatului sau consimțământul acestuia”, a menționat Salewski în alegerea ei.

 

citește și...