Dialog halucinant între un soldat rus și soția sa. Femeia îl încurajează să violeze ucrainene. ”Du-te acolo și violează”

30.04.2022, 10:56

Soldatul rus Roman Bykovsky, împreună cu iubita sa, Olga Bykovskaya, au avut un dialog halucinant într-unul dintre cele mai șocante și teribile cazuri care au apărut de la începutul conflictului armat dintre Rusia și Ucraina.

Apelul telefonic a fost făcut de cuplu pe 12 aprilie, fiind interceptat de Serviciul de Securitate al Ucrainei. Femeia îi dă permisiunea lui Roman să violeze femei ucrainene.

Apelul a generat reacții în întreaga lume, având în vedere multiplele plângeri pe care Ucraina le-a făcut cu privire la cazurile de viol ale femeilor și adolescentelor de către membri ai armatei ruse.

Soția îi dă permisiunea unui soldat rus să violeze femei ucrainene

Cercetările efectuate de RadioFreeEurope/RadioLiberty au permis localizarea numerelor de telefon ale cuplului, precum și a rețelelor lor personale de socializare, unde au descoperit că acest cuplu era originar din provincia rusă Orël, dar din 2018 locuiau în Crimeea.

De asemenea, s-a descoperit că Roman Bykovsky face parte din armata rusă, în special în cel de-al 108-lea regiment de asalt aeropurtat al gărzii ruse, care a fost implicat în anexarea Crimeei în 2014.

Conversație halucinantă

În apel puteți auzi cuplul vorbind, Olga Bykovskaya autorizându-și partenerul să violeze femei ucrainene atâta timp cât „folosești protecție”. Bărbatul i-a cerut permisiunea soției lui să violeze femei ucrainene, deoarece și ceilalți colegi ai lui făceau același lucru.

– Da, du-te acolo și violează femei ucrainene. Ok? Și nu-mi spune nimic, înțelegi?, spune Olga Bykovskaya zâmbind.

– Să le violez și să nu-ți zic nimic?, răspunde partenerul său, Roman Bykovsky.

– Da, așa că nu voi afla nimic, spune Bykovskaya.

– Deci pot?.

– Da. Să te protejezi, încheie femeia apelul.

RadioFreeEurope/RadioLiberty Au putut contacta cuplul prin apeluri telefonice. În cazul Bykovsky și-a confirmat identitatea și că a fost în zona Sevastopol, în portul Crimeea.

La scurt timp după interceptarea telefonică, soldatul cu pricina a fost lovit în luptă și a fost capturat de către forțele ucrainene, lângă Izyum.

Roman Bykovsky a fost capturat de către armata Ucrainei, după ce a fost rănit în luptă. Soldatul rus a fost luat prizonier într-o zonă adiacentă orașului Izyum, din regiunea Harkov.

Când a fost întrebat dacă el a fost persoana din celebrul apel, a refuzat sa dialogheze cu jurnaliștii.

De asemenea, când jurnaliştii au contactat-o pe Olga, aceasta a asigurat-o că partenerul ei se află la Sebastopol, fiind tratat la un spital . Dar nu a mai făcut niciun comentariu.

citește și...