O femeie a dezvăluit că a aflat că iubitul ei era, de fapt, fratele ei biologic. Cum a aflat adevărul

01.09.2022, 15:33

Ar fi bine să vă așezați pentru asta, pentru că va deveni foarte ciudat. O femeie a dezvăluit că a aflat că iubitul ei era, de fapt, fratele ei biologic. Ea și-a postat povestea și de atunci lumea nu mai este la fel. Povestea neobișnuită a fost dezvăluită în cadrul podcastului de comedie “Two Hot Takes”, o emisiune în care aceștia își dau cu părerea despre cele mai suculente și neobișnuite postări de pe Reddit.

Apărută pe Reddit, femeia a explicat că se întâlnea cu fratele ei biologic, susținând că nu a știut. Ea a scris: “Am 30 de ani, iar fratele meu are 32 de ani. Îl voi numi iubitul meu în cea mai mare parte a timpului în timp ce scriu asta. Mă simt ciudat în legătură cu acest lucru. Am fost adoptată când eram copil, dar nu am știut că am fost adoptată până în liceu.

Nu m-am simțit trădată și nici nu mi-a păsat prea mult. Îmi iubesc părinții și părinții mei mă iubesc pe mine. Cui îi pasă dacă nu sunt părinții mei adevărați? Prietenul meu a fost și el adoptat și când ne-am întâlnit a fost unul dintre lucrurile de care ne-am cam legat. Amândoi am aflat că am fost adoptați abia în liceu și amândoi am fost norocoși și am avut familii bune. Nu am fost plimbați de la un centru de plasament la altul.”

“Acum știu că confortul și familiaritatea se datorează faptului că este fratele meu”

Femeia anonimă dezvăluie că relația ei și a fratelui/prietenului ei este în continuare foarte bună, adăugând chiar că s-au înțeles foarte repede și au simțit o “atracție și o familiaritate imediată”.

Ea a adăugat: ” Acum știu că confortul și familiaritatea se datorează faptului că este fratele meu. Nu fratele meu vitreg. El este fratele meu deplin. Am făcut tot ce ar putea face un cuplu care este împreună de 6 ani”.

Ea și partenerul ei au decis să facă un test ADN

“Ne-am spus că ne iubim, am avut s**, am sărbătorit aniversări, ne-am cunoscut familiile. Mă bucur că amândoi am fost de acord de la început că nu vrem să avem copii, așa că asta nu s-a întâmplat niciodată. Nu vreau să mă confrunt cu riscurile de sănătate și să fiu nevoită să cresc un copil și ca el să știe că părinții lui sunt frați.”

Tânăra în vârstă de 30 de ani explică faptul că a descoperit revelația cutremurătoare atunci când ea și partenerul ei au decis să facă un test ADN pentru a descoperi “ce anume suntem”.

Ea a spus: “Am descoperit-o când am făcut chestia cu testul ADN pentru a ne vedea strămoșii și ce anume suntem. Am comandat două pentru noi. A durat cam o lună până când au venit rezultatele și eram încântată să văd ce suntem, dar înainte de a ajunge la asta. Am văzut că suntem frați. Abia acum am aflat această informație și nu i-am spus iubitului meu. Sper din tot sufletul că au făcut o greșeală, dar lucrurile încep să aibă sens pentru mine acum.

Cu mult înainte de acest test am fost mereu comparați. Întotdeauna am râs de asta, dar mi-am petrecut dimineața uitându-mă la poze cu noi doi împreună și realizând că într-adevăr semănăm atât de mult. Mă sperie și nu știu ce ar trebui să fac. Încă îmi iubesc prietenul/fratele și suntem împreună de 6 ani. Avem o casă împreună și o întreagă viață confortabilă. Sper că acest test este greșit și voi face un test real în curând, dar mă panichez.”

Închei postarea: “Încă îl văd ca fiind dragostea vieții mele”.

Ascultătorii podcastului s-au grăbit să își împărtășească părerea despre această situație. Unul a scris: “Conexiunea ta este greu de găsit. Păstrați-o”

Iar un altul a adăugat: “Sincer, nu aș vedea nimic în neregulă ca ei să rămână împreună, atâta timp cât nu au copii. Este o situație super unică în opinia mea.”

citește și...