O femeie a cheltuit o avere pentru a se transforma într-o Barbie reală. Acum este plătită să pedepsească ‘bărbații bogați’

28.10.2022, 15:46

Marcela Iglesias, în vârstă de 42 de ani, care locuiește în Los Angeles, SUA, a cheltuit 70.000 de lire sterline (81.000 de dolari) pentru a se transforma într-o Barbie din viața reală. Acum, ea câștigă o avere pentru că pedepsește “bărbații bogați și murdari”

Marcela Iglesias, în vârstă de 42 de ani, a cheltuit 70.000 de lire sterline (81.000 de dolari) pentru a se transforma în versiunea dominatoare a unei păpuși Barbie.

Femeia în vârstă de 42 de ani, din Los Angeles, SUA, este obsedată de jucărie încă de când era copil, transmite dailystar.co.uk.

Barbie din viața reală

Iar influencerul a ajuns prima dată pe prima pagină a ziarelor pentru pasiunea ei de a replica look-ul lui Barbie.

Deși înainte se rezuma la ținute “roz și feminine”, vedeta a virat pe o cale mai întunecată, cu mult latex negru.

“Să fiu dominatoare este ca o terapie pentru mine”

Ea câștigă mult și din această aventură, “umilind” bărbați bogați și puternici din industriile financiare și juridice.

Marcela a declarat: “Întotdeauna a fost o fantezie a mea să devin dominatoare, îmi place să fiu la conducere. Mă simt puternică și importantă atunci când umilesc bărbații – să am acest tip de control este super sexy. Să fiu dominatoare este ca o terapie pentru mine și pentru clienți. Eliberează stresul și, în același timp, deschide exprimarea acelor fantezii pe care nu le pot îndeplini cu partenerii lor.”

Dar există reguli stricte pe care trebuie să le respecte, cum ar fi să nu o privească niciodată pe Marcela în ochi, decât dacă le este permis.

Ea a spus: “Fanii mei adoră partea întunecată a look-ului meu de Barbie, pentru că este ceva ce nu au mai văzut până acum. Vor să le spun ce să le reproșez și să le pun la pământ. Nu pot vorbi și trebuie să facă tot ce vreau eu.”

Dominatoarea nici măcar nu ia în considerare să vorbească cu un bărbat dacă acesta nu îi trimite mai întâi bani sau cadouri. Majoritatea clienților ei au vârste cuprinse între 40 și 75 de ani.

Fiind căsătorită de 13 ani, din fericire, soțul Marcellei, Steve Berman, o susține în activitatea ei.

“Nu are nicio problemă”, a conchis influencerul. “Avem o comunicare excelentă. A fost de acord cu mine să fac OnlyFans încă de la început.”

citește și...