“Barbie reală” cheltuiește 163.000 de lire sterline transformându-și conacul într-un paradis roz

26.07.2022, 16:26

Bruna Barbie, din Brazilia, este un fan atât de mare al lui Barbie încât și-a transformat casa într-un palat roz. Totul este vopsit într-o nuanță de roz – inclusiv apa din piscină.

Fosta avocată Bruna Barbie, din Curitiba, Paraná, Brazilia, a primit prima dată porecla Barbie la școală și de atunci a rămas.

Influencerița, al cărei nume complet este Bruna Carolina Peres, împărtășește “viața ei roz” de zi cu zi pe Instagram, TikTok și YouTube, iar acest lucru a făcut-o să devină o senzație pe internet.
Numai pe TikTok, Bruna este una dintre cele mai urmărite 10 brazilience, cu peste 18,9 milioane de urmăritori pe această aplicație.

A cheltuit peste 163.000 de lire sterline (aproximativ 199.000 de dolari) pentru a-și crea propria casă Barbie

Conținutul ei constă în principal în tururi ale casei, în care își prezintă casa roz aprins și stilul de viață online, fiecare încărcare primind milioane de vizualizări.

Faima pe internet a lui Bruna se datorează dedicării sale pentru Barbie, ea mergând chiar până la a cheltui peste 163.000 de lire sterline (aproximativ 199.000 de dolari) pentru a-și crea propria casă de vis Barbie din viața reală.

“Casa mea este un loc în care dorințele devin realitate”

Influencerița Barbie nu se oprește aici, deoarece dormitorul, baia, aparatele de bucătărie, ustensilele de bucătărie și întreaga garderobă sunt, de asemenea, roz aprins.

Ea are chiar și o mașină roz, care este recrearea în mărime naturală a mașinii de jucărie Barbie pe care Mattel a lansat-o în 2021.

În timp ce mulți s-ar putea să se îndoiască de banii pe care i-a cheltuit, ea reușește să mențină alte costuri scăzute zi de zi. Acest lucru se datorează faptului că brandurile îi trimit adesea articole roz gratuite, cum ar fi haine, machiaj și mobilier.

“Odată cu activitatea mea de succes ca influencer digital, am început să fac mulți bani. Apoi am văzut posibilitatea de a construi o casă inspirată de Barbie și inspirată de stilul meu roz“, a spus ea.

“Casa mea este un loc în care dorințele devin realitate, unde imaginația se transformă în experiențe dulci, roz și inedite și unde fantezia merge mână în mână cu lumea reală.

Am reușit să îmi îndeplinesc unul dintre visele mele, acela de a avea o casă de păpuși. Așa este, am o întreagă casă roz.

Nu am idee cât am cheltuit în total, dar la începutul construcției și al decorării cheltuisem deja peste un milion de reali (163.000 de lire sterline, 199.000 de dolari).”

Bruna era deja populară înainte de a-și începe casa Barbie, dar proiectul a făcut ca popularitatea ei să crească și mai mult.

Deși ar fi imposibil să nu se facă o paralelă între Bruna și populara păpușă, Bruna spune că nu o copiază, deoarece pur și simplu o folosește ca sursă de inspirație.

De fapt, ea a susținut anterior că este mai roz decât însăși păpușa Barbie.

De asemenea, ea este influențată de Elle Woods din Legally Blonde și de Paris Hilton, care poartă mult roz.

Modelul a iubit rozul încă de când era mică, dar a devenit mai îndrăgostită de această culoare în adolescență.

Când prezența online a lui Bruna a continuat să crească, ea s-a confruntat cu decizia dificilă de a renunța sau nu la cariera de avocat.

Acest lucru se datora faptului că administrarea rețelelor sale sociale devenise o muncă cu normă întreagă și se străduia să jongleze cu ambele.

Ea și-a dat seama în curând că dorea să continue să împărtășească lumii pasiunea ei pentru roz și dragostea ei pentru Barbie.

Și de atunci nu s-a mai uitat înapoi.

citește și...