“Oamenii presupun că sunt o Barbie fără creier, dar sunt cel mai deștept model”. Cum arată blonda sexy

26.07.2022, 14:02

“Oamenii presupun că sunt o Barbie fără creier, dar sunt cel mai deștept model”. Alice Connors se străduiește în prezent să fie pe coperta revistei Maxim – și spune că oamenii își fac concepții greșite despre ea doar pe baza aspectului ei fizic. Primul ei loc de muncă a fost în domeniul afacerilor, iar atrăgătorul model este, de asemenea, psiholog calificat și cadru juridic.

Un model sexy de bikini spune că oamenii presupun că nu este suficient de deșteaptă din cauza aspectului ei de invidiat și a pozelor senzuale de pe rețelele de socializare.

Dar Alice Connors a declarat că această concepție greșită este ridicolă – mai ales pentru că este bilingvă și are calificări în drept, psihologie și afaceri, potrivit dailystar.co.uk.

“Este frustrant și se întâmplă tot timpul”

Bomba sexy, care s-a născut în Bristol, dar locuiește în Londra de la vârsta de 10 ani, a vorbit cu Daily Star.

Ea a spus: “Este frustrant și se întâmplă tot timpul. Ai putea fi ușor vizat  și oamenii cred că nu ești cine ești. Chiar și familia mea obișnuia să spună lucruri de genul “s-ar putea să pară un pic cam revelator”, dar este vorba de a atrage atenția mulțimii și de a putea ajunge unde sunt astăzi”.

“Modelingul în bikini mă va ajuta să ies în evidență și să mă fac remarcată”

Alice concurează pentru a fi pe coperta revistei pentru bărbați sexy Maxim – dar, atunci când nu este model, poate fi găsită de obicei studiind.

Primul ei loc de muncă a fost în domeniul afacerilor, iar atrăgătorul model este, de asemenea, psiholog calificat și cadru juridic.

“Studiez pentru a înțelege mai bine oamenii”, a explicat ea. “Educația este foarte importantă și te face mai înțelept și poți lua decizii mai bune. Când studiezi mai multe lucruri, poți intra într-o cameră cu o mie de oameni diferiți și poți să te raportezi la un anumit subiect sau să vezi de unde vine cineva.

Sunt model și fac spectacole, dar nu aș putea să mă opresc din studii. De asemenea, îmi deschide diferite uși. Am 25 de ani și am avut grijă să studiez tot ce am putut.

Când voi simți că sunt destul de mare pentru a mă așeza la casa mea și a-mi crea propria familie, pot deschide alte uși pentru a intra în orice afacere îmi doresc.”

Iar Alice a spus că oamenii care au concepții greșite despre inteligența ei sunt adesea surprinși să afle adevărul.

Ea a spus:  “Ei spun întotdeauna că este neobișnuită și că nu au vorbit niciodată cu cineva de vârsta mea care poate vorbi mai multe limbi străine și are toate aceste calificări, care este un antreprenor care nu urmărește o singură persoană pe rețelele de socializare și care nu se întâlnește cu orice alt tip.”

“Mi se întâmplă foarte des. Nu m-am numit niciodată o Barbie”

Alice, care vorbește și spaniola, a spus că este adesea confundată cu o Barbie din viața reală atunci când participă la ședințele de modeling.

Ea a spus: “Mi se întâmplă foarte des . Nu m-am numit niciodată o Barbie”

Alice contează acum pe voturi pentru a ajunge pe coperta revistei Maxim și se folosește de această expunere pentru a sprijini Fundația Jordan Porco – care promovează sănătatea mintală și se străduiește să prevină sinuciderea.

Întrebată de ce a ajutat fundația, Alice a răspuns: “Fiind psiholog calificat, știu că, indiferent de slujba pe care o ai, de câți bani ai sau de cât de faimos ești, oricine poate suferi de sănătate mintală.

“De aceea am studiat pentru a deveni psiholog și mi-am făcut toate calificările – îmi place să-i fac pe oameni să se simtă fericiți.”

citește și...