O femeie a cheltuit 50.000 de lire sterline pentru a arăta precum Kim Kardashian. “Unii dintre membrii familiei mele nici măcar nu mă mai recunosc”

12.08.2022, 15:05

Cherri, din Coreea de Sud, a petrecut opt ani cheltuind bani pe mai multe proceduri pentru a arăta precum idolul ei – Kim Kardashian. “Unii dintre membrii familiei mele coreene nici măcar nu mă mai recunosc. Kim a fost întotdeauna o sursă de inspirație pentru mine și, în ochii mei, este cea mai frumoasă femeie din lume. Nu regret nicio procedură”.

Încă din adolescență, Cherri Lee a adorat complet familia Kardashian, precum și corpurile lor curbate.

A devenit atât de obsedată de ei încât a cheltuit 50.000 de lire sterline pe o operație chirurgicală pentru a arăta exact ca Kim K, potrivit dailystar.co.uk.

O femeie cheltuiește 50.000 de lire sterline pentru a arăta precum Kim Kardashian

Cherri a spus că după multe cheltuieli și multă muncă grea și-a îndeplinit în sfârșit visul de a arăta ca Kim, chiar dacă primește unele comentarii urâte despre aspectul ei.

Tânăra în vârstă de 28 de ani, din Coreea de Sud, a avut nevoie de opt ani pentru a se supune procedurilor estetice.

“Fostul meu iubit s-a întors la mine “

Ea a spus că prima operație a avut loc când avea 20 de ani, după ce a trecut printr-o despărțire destul de dificilă, dar, după ce s-a lăudat cu sâni enormi, a spus că fostul ei iubit s-a întors la ea.

Cherri a spus: “După despărțire, încrederea mea era la pământ. Întotdeauna mi-am dorit să am un look Kardashian plin de farmec, cu fundul mare și silueta clepsidră.

De când mi-a văzut transformarea, fostul meu iubit a luat din nou legătura cu mine și mi-a spus că mă vrea acum – dar sunt prea bună pentru el și mă abordează bărbați de un calibru mai mare!“.

Cherri, care este cunoscută și sub numele ei sud-coreean, Hanbyeol, a suferit 15 intervenții chirurgicale pentru a încerca să obțină “fața Kardashian'”, precum și silueta caracteristică de clepsidră.

Părinții ei au contribuit, de asemenea, pentru a o ajuta să finanțeze transformarea de 50.000 de lire sterline, iar ea a spus că acum arată atât de diferit încât oamenii nici măcar nu-și dau seama că este din Coreea de Sud.

“Unii dintre membrii familiei mele coreene nici măcar nu mă mai recunosc”

“De fapt, acum arăt ca o persoană complet diferită”, a spus ea. “Unii dintre membrii familiei mele coreene nici măcar nu mă mai recunosc. Kim a fost întotdeauna o sursă de inspirație pentru mine și, în ochii mei, este cea mai frumoasă femeie din lume. Nu regret nicio procedură și aș face totul din nou la fel – singurul meu regret este de ce nu am făcut-o mai devreme!”

Din 2019 până în 2021, Cherri, care lucrează ca profesoară de limba engleză cu jumătate de normă, și-a făcut trei liftinguri braziliene de fund pentru a încerca să obțină același fund ca una dintre cele mai faimoase vedete de reality show din lume.

Ea a adăugat: “Mi-am făcut-o trei ani la rând. De fiecare dată nu a fost suficient de mare pentru a fi pe placul meu.”

În acest timp, ea și-a mai făcut o operație la nas, o operație la pomeți, o reducere a bărbiei duble și două runde de îndepărtare a grăsimii bucale, o procedură care are ca scop subțierea obrajilor.

Ea a spus că acum crede că și-a atins scopul, dar, chiar și așa, nu a mai suferit alte intervenții chirurgicale de la ultima îndepărtare a grăsimii, operație pe care a făcut-o în Grecia anul trecut.

Cherri a spus: “Nu mai plănuiesc alte operații acum, știu când să mă opresc. Am fost dependentă înainte. Aveam o senzație când mă trezeam cu dureri atroce și apoi mă vedeam după aceea și asta era recompensa mea. Sunt atât de recunoscătoare că nicio procedură pe care am făcut-o nu a mers prost, pentru că știu că se poate întâmpla asta.”

Acum are implanturi de 1050cc în fiecare sân – și spune că străinii vor crede uneori că este Kim K atunci când merg în spatele ei.

“Nu cred că trăsăturile mele faciale seamănă cu cele ale lui Kim K, dar vibrația generală este a ei”, a continuat ea.

Când iese în public, Cherri a spus că primește, de asemenea, multe reacții contradictorii.

“Îmi place când oamenii se opresc și îmi fac complimente”, a adăugat ea. “Dar nu-mi place când băieții îmi cer numărul de telefon. Asta s-a întâmplat de câteva ori când am fost la Londra – mă jignește când cred că au vreo șansă! Am avut și câteva reacții negative.”

 

 

 

citește și...