FOTO. Kim Kardashian, ipostaze incendiare în ocean, într-un top transparent și un slip minuscul

02.08.2022, 20:15

Vedeta de reality-show a lăsat loc imaginației după ce a ieșit să vâslească în ocean, lăsând să se vadă aproape complet ținuta ei minusculă de bikini și tricou. Kim Kardashian a încărcat pe rețelele de socializare o serie de selfie-uri în care apare îmbrăcată doar cu un tricou ud peste un bikini alb minuscul.

Vedeta de reality-show, în vârstă de 41 de ani, a fost fotografiată în ocean, zburdând în apa până la coapse, sub un cer albastru strălucitor.

Ea a fost fotografiată într-o varietate de ipostaze, unele în timp ce-și ținea părul blond deschis la spate, încă udat de apa mării, iar alte câteva în care se plimba pe malul mării spre aparatul foto.

Kim Kardashian pozează în ocean purtând un top transparent și un slip minuscul

Tricoul alb al lui Kim din “The Incredibles” a devenit transparent după ce a făcut o baie în mare, lăsând la vedere micul ei bikini alb, care i-a accentuat bronzul.
Vedeta de reality-show nu a confirmat unde se afla și nici nu a oferit o legendă pentru imagini.

Fanii s-au grăbit însă să comenteze, unul dintre ei scriind: “Atât de drăguță, Kim!”, în timp ce un al doilea a adăugat a scris: “Îmi place asta Kim”.

Kim s-a despărțit recent de iubitul ei, Pete Davidson

Fotografia a venit după zvonurile potrivit cărora Kim s-a despărțit recent de iubitul ei, Pete Davidson, după ce cei doi au fost văzuți petrecând tot mai mult timp separat în ultima vreme.

Pete se află în Cairns, Australia, de luna trecută pentru a filma un film, însă șederea sa a fost prelungită din cauza faptului că un membru al echipei de pe platou a fost testat pozitiv la Covid-19.

Kim a călătorit deja în Australia cu un avion privat pentru a-și vizita iubitul în timp ce acesta a filmat noul său film, Wizards!
Referitor la zvonurile de despărțire, o sursă apropiată de Kim a declarat pentru E! News: “Distanța nu a fost o problemă pentru relația dintre Kim și Pete cât timp el a fost plecat la filmări. Ei continuă să fie puternici și fac să funcționeze relatia“.

Sursa a adăugat: “Pete plănuiește să se întoarcă în Los Angeles după încheierea filmărilor pentru a petrece câteva zile cu ea.”

citește și...