Motivul incredibil pentru care Kim Kardashian nu mai postează în timp real pe reţelele de socializare

08.11.2019, 17:18

Kim Kardashian este una dintre cele populare vedete pe rețelele de socializare şi este urmărită pe Instagram de 151 de milioane de oameni. Acest lucru pe lângă beneficiile pe care i le-a adus vedetei, a făcut-o să treacă prin clipe de groază.

Kardashian West a dezvăluit în timpul unui interviu că de când a fost jefuită la Paris, în 2016, nu mai postează în timp real pe Instagram.

„Am învățat prin experiența traumatică pe care am avut-o când am fost jefuită că oamenii chiar îmi știau fiecare mișcare. Știau ce am mâncat, știau unde sunt, știau ce fac, iar asta pentru mine s-a schimbat”, a declarat Kim Kardashian.

Kim Kardashian a trecut prin clipe de groază

În anul 2016, vedeta a fost amenințată cu arma într-un hotel din Paris de indivizi deghizaţi în poliţişti şi a fost legată la gură, încătuşată şi imobilizată în cadă. În cele din urmă, ea a reușit să scape de cătuşe şi să ţipe după ajutor. Hoţii au furat bjiuterii în valoare de milioane de lire sterline şi două telefoane mobile.

„În continuare vreau ca oamenii să simtă că fac alături de mine o călătorie, dar pot să înregistrez un video acum și apoi să îl postez 30 de minute mai târziu, când am plecat din acea locație, pentru a avea mai multă intimitate”, a mai spus vedeta cu privire la postările ei pe Instagram.

citește și...