O familie detaliază abuzurile îngrozitoare la care a fost supusă de către o femeie lider ISIS. “Și-a croit un drum al terorii”

26.10.2022, 17:02

O femeie originară din Kansas, condamnată pentru conducerea unui batalion exclusiv feminin al grupării Stat Islamic, avea un lung istoric de comportament monstruos, care includea abuzuri sexuale și fizice asupra propriilor copii, au declarat membrii familiei în documentele depuse la tribunal. Femeia a pledat vinovată de acuzații de terorism după ce a recunoscut că a condus un batalion feminin format din aproximativ 100 de femei și fete

Un dosar judiciar a enumerat abuzurile fizice și sexuale pe care membrii familiei ar fi suferit din partea unui lider de batalion ISIS condamnat.

Allison Fluke-Ekren, în vârstă de 42 de ani, riscă o posibilă condamnare la 20 de ani de închisoare pentru infracțiunile sale, printre care se numără și furnizarea de sprijin material Statului Islamic, în timp ce un judecător analizează în prezent sentința, transmite washingtonpost.com.

Femeia care a condus un batalion al Statului Islamic format numai din femei avea un “istoric de comportament monstruos”

Originară din Kansas a pledat vinovată de acuzații de terorism după ce a recunoscut că a condus Khatiba Nusaybah, un batalion al Statului Islamic format numai din femei și fete, format din aproximativ 100 de femei și fete.

Khatiba Nusaybah le instruiește pe membrele de până la 10 ani să folosească grenade, arme automate și chiar centuri sinucigașe.

Și-a molestat fiul

În ciuda faptului că a pledat deja vinovată pentru unele acuzații,condamnarea lui Fluke-Ekren s-ar putea baza pe “cruzimile de diferite tipuri” pe care le-a comis împotriva propriilor copii.

Primul asistent al procurorului federal Raj Parekh a scris: “Allison Fluke-Ekren a spălat creierul unor tinere fete și le-a antrenat să ucidă. Și-a croit un drum al terorii, scufundându-și proprii copii în profunzimi insondabile de cruzime, abuzându-i fizic, psihologic, emoțional și sexual”.

Una dintre fiicele lui Fluke-Ekren a afirmat că mama ei “mă bătea, lăsându-mi mușchii înțepeniți în agonie”.

Fiul lui Fluke-Ekren a vorbit, de asemenea, împotriva mamei sale, susținând că aceasta l-a molestat, în timp ce el a numit-o un “monstru” care “se bucură de torturarea copiilor pentru plăcere sexuală”.

“O cunosc și știu că vrea să mintă pentru a scăpa de asta, pentru a primi o palmă și a încerca să folosească o poveste tristă pentru a obține din nou putere și acces la victime”, a scris fiul.

În ciuda acuzațiilor care i-au fost aduse, Fluke-Ekren a negat multe dintre acuzațiile de abuz.

Potrivit avocatului ei de apărare Joseph King, ea a declarat că este “șocată și întristată de aceste acuzații, dar recunoaște că [fiica ei] a suferit traume în Siria”.

King a făcut presiuni pentru o pedeapsă sub 20 de ani pentru clienta sa, sentința fiind stabilită pentru 1 noiembrie.

Cu toate acestea, rămâne neclar cât de mult ar afecta în mod direct acuzațiile din partea copiilor săi potențialul ei stagiu în închisoare, din cauza faptului că nu au legătură cu infracțiunile de terorism pentru care a pledat deja vinovată.

citește și...