O doctoriță din Maramureș, arestată preventiv după ce a luat de 14 ori șpagă

16.09.2021, 11:44
O doctoriță din Maramureș, arestată preventiv după ce a luat de 14 ori șpagă
O doctoriță din Maramureș, arestată preventiv după ce a luat de 14 ori șpagă

O doctoriță din Maramureș a fost arestată preventiv pentru 30 de zile. Medicul pshiatru Nina Benciu a fost prinsă că a luat de 14 ori șpagă, transmite Mediafax. Aceasta este angajată a spitalului din Cavin și are și un cabinet particular în Baia Mare. În urmă cu trei ani, doctoriața fusese premiată de primărie pentru profesionalism.

Nina Benciu, un medic specialist în psihiatrie la Spitalul din Cavnic, a fost reținută de poliție pentru luare de mită. Potrivit Mediafax, aceasta ar fi luat de 14 ori șpagă. Doctorița a fost arestată preventiv pentru 30 de zile.

Nina Benciu lucrează ca medic psihiatru la spitalul din Cavnic din ianuarie 2014. La spitalul din Cavnic existau doar doi medici psihiatri angajați. Acesta deținea și un cabinet medical privat în Baia Mare. Doctorița a intrat în concediu din data de 13 septrembrie 2021, zi în care a fost reținută pentru 24 de ore. În data de 14 septembrier, Nina Benciu a fost arestată preventiv pentru 30 de zile.

O doctoriță din Maramureș, arestată preventiv după ce a luat de 14 ori șpagă. Fusese premiată pentru profesionalism

Potrivit sursei mai sus-menționate, Nina Benciu a fost peremiată, în urmă cu trei ani de Primăria municipiului Baia Mare.

La acea vreme, aceasta a primit din partea primarului din Baia Mare, Cătălin Cherecheș, o diplomă de onoare ”pentru profesionalism, dedicație și implicare responsabilă în sprijinirea activităților de asistență socială la nivelul municipiului Baia Mare”.

citește și...