Ce a făcut Alex Bodi înainte de a fi arestat preventiv? Are legătură cu Bianca Drăgușanu

14.11.2020, 14:03
Ce a făcut Alex Bodi înainte de a fi arestat preventiv? Are legătură cu Bianca Drăgușanu
Ce a făcut Alex Bodi înainte de a fi arestat preventiv? Are legătură cu Bianca Drăgușanu

Alex Bodi, fostul soț al Biancăi Drăgușanu, a fost arestat preventiv, joi seară (12 noiembrie), în dosarul deschis pentru trafic de persoane și proxenetism. 

Afaceristul este acuzat că ar fi recrutat mai multe tinere pe care le-a obligat să se prostitueze, conform unor surse judiciare.

Înainte de a fi anchetat de autorități, Alex Bodi a avut o relație tumultuoasă cu Bianca Drăgușanu, pe care a și bătut-o de mai multe ori. Cu toate acestea, el își dorea copii cu fosta prezentatoare tv.

Alex Bodi a fost arestat preventiv

Potrivit Cancan.ro, Alex Bodi și Bianca Drăgușanu aveau planuri mărețe. Se pare că cei doi își doreau cu ardoare copii, așa că au făcut mai multe vizite la o clinică de inseminare in vitro. Alex Bodi și-ar fi dorit ca Bianca să aducă pe lume doi băieți gemeni.

Pentru acest lucru, Alex Bodi a fost nevoit să renunțe la tratamentele pe care le lua pentru mărirea masei musculare. Specialiștii de la clinica de fertilizare i-au descoperit niște probleme, așa că afaceristul renunțase la ”tratamentul” cu steroizi.

Cine l-a dat pe mâna Poliției? 

Cancan.ro scrie că fosta soție a lui Alex Bodi ar fi fost cea care le-ar fi povestit procurorilor DIICOT ce afaceri necurate avea partenerul său. Înainte de a o cunoaște pe Bianca Drăgușanu, Alex Bodi a avut o relație de câțiva ani cu Silvia Iulia Sălăgean, femeia care i-a dăruit o fetiță acestuia.

Sătulă de tot, Silvia Iulia Sălăgean l-a denunțat pe afacerist, declarând că a obligat-o să practice prostituția în Germania.

În perioada 2014-2016, femeia ar fi ajuns să se prostitueze la Frankfurt și Berlin, în cluburi de tipul FKK. Acolo ar fi ajuns cu intermediul lui Alex Bodi, așa cum se arată în referatul cu propunere de arestare.

Mai mult de atât, Alex Bodi ajunsese să îi reproșeze Iuliei Sălăgean că nu aduce bani suficienți din prostituție. Femeia a mai dezvăluit faptul că în Germania se mai aflau alte tinere românce care se prostituau pentru rețeaua condusă de nașul lui Bodi, Adrian Tâmplaru.

De asemenea, Alex Bodi ar mai fi fost denunțat și o altă o româncă care s-a prostituat la Hamburg prin 2015 și care i-a dat lui Bodi mai mulți bani proveniți din această activitate.

citește și...