O dansatoare la bară a fost nevoită să se înscrie pe OnlyFans după ce Facebook i-a tăiat  toate veniturile

03.09.2022, 15:34

O dansatoare la bară ai cărei fani sunt înnebuniți după rutine cu ea în costum de Catwoman a fost nevoită să se înscrie pe OnlyFans după ce Facebook a decis să o oprească să își monetizeze spectacolele picante. “Mă gândeam de mult timp să creez un cont pe OnlyFans, dar reputația platformei m-a împiedicat să fac acest lucru”.

O dansatoare la bară care se prezintă într-un costum Catwoman a lansat o pagină OnlyFans după ce a avut probleme financiare.

Vialeta Kudrevich spune că acum încasează bani pe platforma exclusivă de partajare a conținutului, după ce a încetat să mai fie plătită pentru vizualizările de pe rețelele sociale.

Facebook i-a tăiat  toate veniturile

Antrenorul de  fitness belarus din Boulder, Colorado, SUA, a povestit pentru Daily Star de ce s-a simțit obligată să se alăture modelelor glamour și vedetelor porno pe OnlyFans.

Vialeta a explicat că s-a trezit într-o zi și a descoperit că Facebook a decis pur și simplu să îi taie toate veniturile pe care le obține din vizualizările videoclipurilor sale incredibile de dans la bară.

“Mă gândeam de mult timp să creez un cont pe OnlyFans, dar reputația platformei m-a împiedicat să fac acest lucru”

Ea a spus: “Pur și simplu au oprit monetizarea videoclipurilor mele de dans la bară. Am contactat serviciul de asistență și au spus că vor investiga cazul meu”.

Poate că dansul la bară nu este slujba cu normă întreagă a Vialetei, dar clipurile cu ea în acțiune obținând mii de vizionări fiecare, a devenit un venit bonus foarte bun pentru ea.

Reputația OnlyFans de a fi axat pe sex a făcut-o pe Vialeta să renunțe la crearea unui cont, dar decizia inexplicabilă a Facebook de a opri monetizarea nu i-a lăsat prea multe opțiuni.

Vialeta a declarat pentru Daily Star: “Mă gândeam de mult timp să creez OnlyFans și da, reputația platformei m-a împiedicat să fac acest lucru.Dar într-o zi mi-am dat seama că trebuie să încerc.”

Un lucru pe care antrenoarea super-fit a promis însă că nu îl va face este să se dezbrace în fața camerei, ceea ce nu se dovedește a fi o problemă pentru fanii ei.

Ea a spus: “Nu postez nuduri sau orice alt conținut sexual acolo. Postez mai ales videoclipuri de dans la bară sau de întindere. Am petrecut zece zile pe OnlyFans până acum, am 200 de urmăritori și am câștigat aproximativ 300 de dolari (260 de lire sterline). Oamenii îmi dau în continuare bacșișuri pentru videoclipurile mele, chiar dacă nu sunt nuduri.”

Facebook a activat din nou monetizarea pentru conținutul lui Vialeta, dar nu a precizat încă de ce a fost oprită în primul rând.

Daily Star așteaptă un răspuns de la compania mamă a platformei de socializare, Meta, după ce a cerut o explicație.

Atunci când nu înregistrează videoclipuri cu acrobațiile sale impresionante pe un stâlp, îmbrăcată ca Catwoman, personajul din DC Comics, Vialeta își antrenează studenții online și în persoană la studioul său.

citește și...