O companie angajează oameni cu „capacități excepționale de somn”. Câți bani vor primi angajații

09.08.2022, 12:57

Casper, o companie cu sediul în New York, fondată în 2014, angajează “Casper Sleepers” pentru a dormi pentru a trăi. Aceștia vor dormi “în magazinele noastre și în medii neașteptate în lume”, potrivit anunțului de angajare al Casper. Deocamdată, însă, compania nu indică exact cât de mult vor fi plătiți cei care dorm. Ce prevede fișa postului

Potrivit unui anunț de angajare de pe site-ul companiei, aceasta caută să angajeze o persoană cu “abilități de somn excepționale” pentru a demonstra publicului și universului social media cât de ușor este să obții un somn odihnitor pe saltelele Casper.

“Alătură-te celor de la Casper Sleepers și arată-ți abilitățile de somn în public, pe rețelele de socializare și oriunde altundeva unde oamenii se uită. Așadar, alăturați-vă nouă pentru a dormi la propriu la locul de muncă, pentru că noi credem că un somn bun schimbă totul”, se arată în postare.

 Ce solicită companaia


“Nimic nu este mai plăcut decât să fii tu însuți, așa că întotdeauna îmbracă-te decent. Un tricou, boxeri, cu siguranță nu faceți duș!”, sfătuiesc ei, relatează CNN

Candidatul ideal ar trebui să aibă o „capacitate excepțională de a dormi”, o „dorință de a dormi cât mai mult posibil” și, bineînțeles, „capacitate de a dormi oricum, oricând”.

Ce prevede fișa postului

Potrivit anunțului, calificările pentru acest loc de muncă includ o “abilitate excepțională de a dormi”, o “dorință de a dormi cât mai mult posibil” și, bineînțeles, “capacitatea de a dormi prin orice”.

De asemenea, se așteaptă ca noii angajați Casper Sleepers să aibă dorința de a surprinde momentele de somn pe cameră și să aibă o pasiune pentru a împărtăși și a vorbi despre tot conținutul legat de somn pentru canalele de social media ale companiei.

Codul vestimentar este, ați ghicit, pijamale! Cei angajați vor primi, de asemenea, produse Casper gratuite, precum și o compensație, pentru toate orele dormite.

Cererea de angajare este deschisă până pe 11 august.

 

citește și...