O companie aeriană a oferit 10.000 de dolari pasagerilor care au fost dispuși să renunțe la locul cumpărat. Câți pasageri au acceptat să o facă

01.07.2022, 18:04
O companie aeriană a oferit 10.000 de dolari pasagerilor care au fost dispuși să renunțe la locul cumpărat. Câți pasageri au acceptat să o facă

O companie aeriană a oferit câte 10.000 de dolari fiecărui pasager dispus să renunțe la locul cumpărat la o cursă supraaglomerată.  “Dacă am fi știut că este vorba despre opt persoane, am fi coborât. Până ne-am dat seama, patru sau cinci persoane plecaseră deja”.

Compania Delta Air Lines ar fi fost nevoită să cheltuiască zeci de mii de dolari pentru a încuraja voluntarii de pe un zbor supravândut să “renunțe” la zbor și să se îmbarce pe o cursă ulterioară.

Zborul Delta 3550 operat de SkyWest de la Grand Rapids, Michigan (GRR) la Minneapolis-St. Paul (MSP) se pare că a fost supravândut. Au fost mai mulți pasageri confirmați care s-au prezentat la aeroport decât numărul de locuri disponibile în aeronava Embraer 175, relatează Business Insider.

Patru pasageri au acceptat să renunțe la zbor

Compania Delta Air Lines a făcut anunțul, luni, înainte de o cursă spre Michigan, în timp ce pasagerii așteptau la poarta de îmbarcare.

Reprezentanții Delta Air Lines au anunțat că vor oferi câte 10.000 de dolari pentru opt voluntari dispuși să renunțe la locurile lor în avion.

O companie aeriană a oferit 10.000 de dolari pasagerilor care au fost dispuși să renunțe la locul cumpărat

“Patru sau cinci persoane plecaseră deja”

Grupul de opt persoane cu care călătorea nu a profitat de ofertă, fiindcă nimeni nu a știut la început câți voluntari căuta Delta.

“Dacă am fi știut că este vorba despre opt persoane, am fi coborât. Până ne-am dat seama, patru sau cinci persoane plecaseră deja”, a spus jurnalistul.

Un pasager a declarat pentru postul KTVB 7 că Delta a oferit inițial 5.000 de dolari, apoi a dublat oferta

Suma urmează să fie plătită fie prin Apple Pay, fie sub formă unui card cadou Visa. Cel puțin patru persoane ar fi acceptat această sumă.

Întâmplarea are loc în contextul problemelor din întreaga lume privind zborurile întârziate și haosul din această industrie, în urma cererii foarte mari și a schimbărilor produse în acest domeniu din cauza pandemiei de COVID-19.

În general, companiile aeriene solicită voluntarilor pentru a lua zborurile ulterioare în astfel de cazuri. În schimb, voluntarii primesc recompense, cum ar fi carduri cadou, vouchere pentru călătorii viitoare etc.

Cu câțiva ani în urmă, o femeie care călătorea spre South Bend, Indiana, a primit 4.000 de dolari în vouchere Delta Bump.

citește și...